detector.media
11.09.2019 19:11
Канал іномовлення UATV відкрив корпункт у Дніпрі
Канал іномовлення UATV відкрив корпункт у Дніпрі
Роботу шостого власного кореспондентського пункту телеканал іномовлення UATV офіційно запустив 11 вересня.

Про це йдеться на сайті телеканалу.

«Тут ми довго не могли знайти команду, в силу різних причин. Телебачення в Дніпрі розвинене дуже непогано: багато місцевих телеканалів, співробітники яких працюють у хороших умовах. Але нам вдалося переконати колег працювати з UATV», - розповіла начальниця відділу регіональної мережі редакції інформаційного мовлення Крістіна Ісаян.

Події в Дніпрі висвітлюватимуть власна кореспондентка UATV Наталя Гусак і оператор Володимир Штенгелов. Пані Наталя 17 років працювала кореспондентом ТРК «Україна». З 2005 року викладає в ДНУ, на даний час – доцент кафедри масової та міжнародної комунікації.

«Коли дізналися про те, що телеканал іномовлення UATV планує відкрити свій корпункт у нашому місті, то подумали: "А чому б і ні, чому не ми?". Зізнаюся, була дуже рада дізнатися, що у нас з’явилася така платформа іномовлення, адже сьогодні як ніколи важливо розповідати про Україну позитивні речі», – зазначила Наталя Гусак.

Теми, які висвітлюватимуть журналісти UATV, будуть стосуватися ветеранів ООС, сімей учасників бойових дій, волнотерів, внутрішньо переміщених осіб.

«У нас в місті є багато людей, які, приїхавши з Донбасу, почали тут фактично все заново, відкрили свою справу. Життя у багатьох змінилося, причому, попри обставини, пов’язані з війною, у кращий бік. Про такі приклади важливо й потрібно розповідати. Трудитися є над чим, у новій команді працюється дуже комфортно. Це перше, що можу сказати. А далі – буде видно», - додала пані Наталя.

Нагадаємо, раніше UATV відкрив власні корпункти у Львові, Сєверодонецьку, Харкові, Одесі та Маріуполі. Також канал має корпункти у Вашингтоні та Анкарі.

Фото UATV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY