У Одесі і Харкові з’явилися корпункти UATV

У Одесі і Харкові з’явилися корпункти UATV

1 Серпня 2019
1331
1 Серпня 2019
17:13

У Одесі і Харкові з’явилися корпункти UATV

1331
Телеканал іномовлення України UATV 1 серпня офіційно запустив два власних кореспондентських пункти – у Харкові та Одесі.
У Одесі і Харкові з’явилися корпункти UATV
У Одесі і Харкові з’явилися корпункти UATV

Про це повідомляється на сайті UATV.

У Харкові за подіями стежитимуть кореспондент Наталія Белокудря і оператор Андрій Домовик, у Одесі – Анна Городенцева і Наталя Довбиш. Вони висвітлюватимуть події в містах та з Харківської й Одеської областей, а також з прилеглих регіонів.

«Усі працівники наших корпунктів – професіонали своєї справи. У кожного за спиною як мінімум 7 років досвіду роботи як на регіональних каналах, так і на загальнонаціональних», – розповіла начальниця відділу регіональної мережі редакції інформаційного мовлення Христина Ісая.

Зазначається, що журналісти займатимуться темами про військові події на сході, реалізацію реформ в Україні, досягненнями в культурі і спорті, а також – історіями переселенців.

«Не менш різноманітним буде і формат роботи корпунктів. На глядачів чекають сюжети, прямі включення з місць подій, влоги і багато іншого», – йдеться в повідомленні.

Раніше корпункти були відкриті у Львові, Сєвєродонецьку і Маріуполі.

Нагадаємо, 2 січня 2019 року в Анкарі (Туреччина) почало працювати кореспондентське бюро каналу іномовлення UATV

Фото: UATV 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1331
Читайте також
04.10.2019 17:25
«Детектор медіа»
1 204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду