Megogo уклав угоду з Fox HD

Megogo уклав угоду з Fox HD

27 Серпня 2019
1537
27 Серпня 2019
12:50

Megogo уклав угоду з Fox HD

1537
Megogo придбав права на трансляюцію Fox HD та отримав ексклюзивний контент в рамках послуги відео за запитом FoxNow.
Megogo уклав угоду з Fox HD
Megogo уклав угоду з Fox HD

Про це повідомляє прес-служба ОТТ-сервісу.

FoxNow – це каталог відео за запитом (VoD), який складається з найпопулярніших серіалів, що виходять на каналі Fox. Зокрема, вже на наступний день після прем'єри в США  будуть доступні для перегляду нові епізоді серіалів: «Ходячі Мерці», «Війна світів», «911: служба порятунку», «Майанці», «Чим ми зайняті в тіні» та багато інших.

Новий каталог FoxNow доступний передплатникам в Україні, Казахстані, Білорусі, Азербайджані, Грузії, Латвії, Литві та Естонії. Весь контент Megogo представлений в форматі HD-якості і доступний для перегляду у передплаті «ТБ і Кіно: Максимальна».

Нагадаємо, ОТТ-сервіс Megogo розширив  портфоліо спортивних телеканалів та запустив власний мовник «Megogo Футбол» (наразі присутній ексклюзивно тільки на платформі Megogo). 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1537
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду