Користувачі додатків Megogo зможуть дивитися контент в офлайні

31 Січня 2019
2387
31 Січня 2019
17:31

Користувачі додатків Megogo зможуть дивитися контент в офлайні

2387
Користувачі Android-додатків (смартфони і планшети) Megogo зможуть дивитися фільми, мультфільми та серіали в офлайновому режимі.
Користувачі додатків Megogo зможуть дивитися контент в офлайні

Про це повідомляє прес-служба онлайн-кінотеатру.

Незабаром аналогічна опція з'явиться і в додатку для iOS-пристроїв.

Зараз доступні для скачування 10 000 відео з бібліотеки сервісу. А це - блокбастери, фільми, серіали, телевізійні шоу та популярні блогери.

«Поступово контенту, доступного для офлайн-перегляду, стає більше - в міру підписання відповідних угод з правовласниками. На жаль, тільки правовласник має право вирішувати, як глядачі можуть дивитися контент, який їм належить», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Завантажені фільми можна буде дивитись і за межами України. Для того, щоб скористатися цією функцією, на сторінці фільму в додатку слід натиснути «іконку» «Завантаження». У налаштуваннях програми користувач зможе вказати якість відео, вибрати звукову доріжку і переглянути обсяг пам'яті пристрою, зайнятої завантаженнями.

Функція офлайн-перегляду доступна тільки передплатникам Megogo.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року Megogo запустив музичний канал з програмами власного виробництва.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2387
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду