«Гравіс-кіно» став власником миколаївського каналу «Так ТВ+»

12 Жовтня 2011
10903
12 Жовтня 2011
17:26

«Гравіс-кіно» став власником миколаївського каналу «Так ТВ+»

10903
«Гравіс-кіно» став власником миколаївського каналу «Так ТВ+»

ТОВ «Гравіс-кіно» (канал «2+2») став власником 100% телекомпанії ТОВ «Так ТВ+». Відповідні зміни до ліцензії «Так ТВ+» на ефірне мовлення на 37 ТВК у Миколаєві внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 жовтня.

 

Раніше власниками «Так ТВ+» були Гліб Головченко (75%) та ТОВ «Коледж преси та телебачення» (25%).

 

Генеральним директором компанії замість Гліба Головченка стала Тетяна Ярун. Також змінився і логотип телеканалу - замість «Так TV» тепер на 37 ТВК мовитиме «2+2 Миколаїв». Зазначимо, що компанія і з червня 2011 року за умовами ліцензії ретранслювала «2+2» (до цього за ліцензією вона ретранслювала ТВі).

 

За даними Нацради, компанія «Так ТВ+» стала ліцензіатом у червні 2011 року. Раніше ліцензією на цілодобове мовлення на 37 ТВК у Миколаєві володіло ТОВ «Коледж преси та телебачення», також воно мало ліцензію на мовлення на 23 ТВК у Вознесенську та 24 ТВК в Южноукраїнську Миколаївської області (по 6 годин на добу). 1 червня 2011 року компанія переоформила ліцензію на 37 ТВК на іншу юридичну особу - «Так ТВ+», при цьому «Коледж перси та телебачення» залишився ліцензіатом у Вознесеньку та Южноукраїнську.

 

Після цього «Коледж преси та телебачення» та «Так ТВ+» брали участь у цифровому конкурсі на місця в мультиплексі МХ-5 на частотах у Миколаївській області. «Так ТВ+» не виборов у конкурсі нічого, тимчасом як «Коледж преси та телебачення» отримав частоти в усіх п'яти містах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10903
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду