detector.media
22.08.2019 18:42
Віталій Кропачов купив одну з телекомпаній Гліба Головченка
Віталій Кропачов купив одну з телекомпаній Гліба Головченка
Вугільний бізнесмен з Тореза Віталій Кропачов став новим кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Так ТВ центр плюс», яке у квітні 2019 року отримало ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Так TV».

Відповідні зміни до ліцензії компанії внесла 22 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Питання розглядали з голосу, його вніс до порядку денного член Нацради Олег Черниш.

За словами Олега Черниша, компанія переїхала з вулиці Даля в Миколаєві на вулицю Богдана Хмельницького в Києві, її власником замість Гліба Головченка стало ТОВ «Укрдонінвест медіа», а кінцевим бенефіарним власником і керівником замість Гліба Головченка став Віталій Кропачов.

У єдиному державному реєстрі станом на 22 серпня власником і кінцевим бенефіціаром ТОВ «Так ТВ центр плюс» зазначений Гліб Головченко, а керівником – Вікторія Веселовська.

Гліб Головченко – співвласник і директор приватного навчального закладу «Коледж преси та телебачення», у якого є власний ефірний телеканал «Так TV» і «Студентське радіо новин» (ліцензії на цифрове ефірне мовлення каналу та радіомовлення належать самому ТОВ «Коледж преси та телебачення»). Також Гліб Головченко був співвласником миколаївської телекомпанії ТОВ «Так ТВ+», на яку виокремив миколаївську частоту каналу «Так TV», а у 2011 році продав цю компанію з частотою телеканалу «2+2».

У квітні 2019 року нова компанія Гліба Головченка ТОВ «Так ТВ центр плюс» отримала ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Так TV».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY