UATV вийшов на телеринок Туреччини

2 Травня 2019
1196
2 Травня 2019
11:30

UATV вийшов на телеринок Туреччини

1196
Телеканал іномовлення України UATV став доступний глядачам та абонентам супутникових і кабельних платформ компанії Türksat.
UATV вийшов на телеринок Туреччини

Про це йдеться на сайті телеканалу.

«Türksat (Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.) – надає всі види зв’язку через супутники Türksat та інші. Компанія надає послуги телефонії, передачі даних, інтернету, телебачення та радіомовлення за допомогою супутникового зв’язку на території Європи та Азії. Türksat здатна задовольняти потреби клієнтів у регіонах, де відсутня наземна інфраструктура. Володіючи технічними рішеннями у сфері супутникового зв’язку та за допомогою наявної кабельної інфраструктури, Türksat забезпечує операторів кабельного та інтернет-телебачення Туреччини, а також своїх абонентів багатомовним і багатокультурним контентом. Крім того, в рамках інформаційних послуг Türksat обслуговує портал електронного уряду та реалізує проекти у сфері електронних державних послуг», – повідомляє сайт UATV.

Генеральний директор Türksat Дженк Шен зазначив, що для компанії велике значення має включення державного телеканалу України UATV до різножанрових пакетів, що ретрансляція UATV на платформах Türksat відіграватиме важливу роль у подальшому розвитку відносин між Україною та Туреччиною.

«Підвищення обізнаності про нашу державу та доведення правдивої інформації до громадян Туреччини є одним із наших найголовніших пріоритетів, особливо в умовах російської агресії на Донбасі та окупації Криму Росією. З іншого боку, українці, які відвідують Туреччину або проживають тут, матимуть додаткове джерело інформації про події в Україні. Започаткування ретрансляції телеканалу UATV у кабельних мережах Türksat є проривом у інформаційній сфері, який став можливим завдяки співпраці посольства, телеканалу UATV та компанії Türksat», – зазначив посол України в Туреччині Андрій Сибіга.

Нагадаємо, UATV з'явився у пакеті ще одного провайдера Індонезії, а саме доданий до ТБ-пропозиції PT. Innovate Mas Indonesia, що надає свої послуги під брендом MyRepublic.

Раніше, у листопаді 2018 року телеканал іномовлення України UATV було додано до ТБ-пропозиції PT. MNC Kabel Mediacom, яка належить до мультинаціонального конгломерату MNC Group та є провайдером інтерактивного кабельного телебачення у індонезійських містах Джакарта, Бандунг, Сурабая, Семаранг, Медан і Маланг.

Фото: UATV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1196
Читайте також
04.10.2019 17:25
«Детектор медіа»
1 194
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду