detector.media
16.05.2019 12:51
StarLightMedia створить дизайн-бюро, яке очолить Олексій Рєпік
StarLightMedia створить дизайн-бюро, яке очолить Олексій Рєпік
У медіагрупі StarLightMedia з 1 червня з'явиться новий креативний підрозділ – дизайн-бюро. Його очолить колишній арт-директор «1+1 медіа» Олексій Рєпік.

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Об'єднане дизайн бюро було створено як платформа, що дозволяє генерувати не тільки багато якісних креативних рішень, а й впровадити в індустріальні стандарти нові сучасні технології в різних напрямках motion design. Приєднання до нашої команди Олексія дуже цінно для нас. І це тільки початок великого креативного посилення StarLightMedia», – розповіла директорка по маркетингу StarLightMedia Олена Мартинова.

Новостворений підрозділ увійде в структуру дивізіону «Мовлення» і об'єднає в собі дизайн-відділи каналів. Зазначається, що спеціалізуватися дизайн-бюро буде на ТВ-брендінгу, упаковці ТВ-проектів і сценографіке, оформлення кіно- і серіалів, branded content, постпродакшн (спецефекти) і VR / AR технологіях для медіа.

Усі арт-директори телеканалів – Дмитро Литвиненко (СТБ), Олександр Антонов (Новий канал), Сергій Черних (ICTV) – увійшли в команду об'єднаного бюро.

Очолить проект Олексій Рєпік. Він очолював арт-департамент «1+1 медіа» з січня по травень 2019 року. До цього понад чотири роки був арт-директором компанії «Студія 1+1», раніше – арт-директором проектів на телеканалі «Інтер» і в компанії Signal Red (Film.ua Group).

Нагадаємо, журналістка, телепродюсерка та фахівчиня з комунікацій Тетяна Пушнова стала директоркою з репутації в медіагрупі StarLightMedia.

Фото: прес-служба StarLightMedia

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY