У «Волі-Кабель» нові акціонери

У «Волі-Кабель» нові акціонери

14 Травня 2019
2045
14 Травня 2019
15:11

У «Волі-Кабель» нові акціонери

2045
Австралійська компанія Warana Capital Pty Ltd в 2018 році стала міноритарним акціонером ТОВ «Воля Кабель».
У «Волі-Кабель» нові акціонери
У «Волі-Кабель» нові акціонери

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Згідно з даними про структуру власності, опублікованими на сайті провайдера в кінці березня, в 2018 році Warana Capital Pty Ltd придбала 5,6% акцій «Волі». Також серед нових інвесторів компанії - OL Group Ltd (набула 8,4%), зареєстрована на Кайманових островах.

У той же час зі складу інвесторів вийшли Eton Park Master Fund Ltd (Кайманові острови) - 5,9%, Elq Investors II Ltd (Лондон) - 8,4%.

У прес-службі компанії уточнили, що зміна міноритаріїв сталася восени 2018 року.

Ключовим інвестором компанії «Воля», як і раніше, є американська інвестиційна компанія Providence Equity Partners - 34,92%. Також великі пакети зберігаються у інвестиційної групи SigmaBleyzer (США) - 15,3% і Європейського банку реконструкції і розвитку (11,7%).

Warana Capital Pty Ltd (Сідней) - дочірня інвестиційна копання американської компанії Warana Capital LLC (Нью-Йорк), що базується в Австралії. Її засновником і генеральним директором є співзасновник міжнародної консалтингової компанії Dakota Capital (Техас) Тім Іверс. Згідно з даними Private Fund Data, він володіє більше 75% акцій компанії. Статутний капітал Warana Capital LLC - $ 34,4 млн.

Нагадаємо, «Воля» спільно з Fox Networks Group запустилає онлайн-кінотеатр FoxNow.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду