detector.media
14.05.2019 15:11
У «Волі-Кабель» нові акціонери
У «Волі-Кабель» нові акціонери
Австралійська компанія Warana Capital Pty Ltd в 2018 році стала міноритарним акціонером ТОВ «Воля Кабель».

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Згідно з даними про структуру власності, опублікованими на сайті провайдера в кінці березня, в 2018 році Warana Capital Pty Ltd придбала 5,6% акцій «Волі». Також серед нових інвесторів компанії - OL Group Ltd (набула 8,4%), зареєстрована на Кайманових островах.

У той же час зі складу інвесторів вийшли Eton Park Master Fund Ltd (Кайманові острови) - 5,9%, Elq Investors II Ltd (Лондон) - 8,4%.

У прес-службі компанії уточнили, що зміна міноритаріїв сталася восени 2018 року.

Ключовим інвестором компанії «Воля», як і раніше, є американська інвестиційна компанія Providence Equity Partners - 34,92%. Також великі пакети зберігаються у інвестиційної групи SigmaBleyzer (США) - 15,3% і Європейського банку реконструкції і розвитку (11,7%).

Warana Capital Pty Ltd (Сідней) - дочірня інвестиційна копання американської компанії Warana Capital LLC (Нью-Йорк), що базується в Австралії. Її засновником і генеральним директором є співзасновник міжнародної консалтингової компанії Dakota Capital (Техас) Тім Іверс. Згідно з даними Private Fund Data, він володіє більше 75% акцій компанії. Статутний капітал Warana Capital LLC - $ 34,4 млн.

Нагадаємо, «Воля» спільно з Fox Networks Group запустилає онлайн-кінотеатр FoxNow.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY