У StarLightMedia з’явиться новий топ-менеджер

У StarLightMedia з’явиться новий топ-менеджер

23 Квітня 2019
3356
23 Квітня 2019
17:58

У StarLightMedia з’явиться новий топ-менеджер

3356
У медіагрупі StarLightMedia з 1 травня Human Capital (людський капітал) очолить Людмила Довгоброд. Вона замінить на посаді Анну Каленську, яка продовжить свою кар'єру поза групою.
У StarLightMedia з’явиться новий топ-менеджер
У StarLightMedia з’явиться новий топ-менеджер

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

У StarLightMedia пояснили, що Human Capital – «це нове звучання того, що раніше називалось Human Resources», тобто – управління персоналом.

Людмила Довгоброд в 2014 році прийшла в SLM на позицію менеджера проектів в відділ пільг і компенсацій департаменту управління персоналом телеканалу СТБ, в 2016 стала керівником відділу. У 2017 році очолила відділ винагород SLM, а пізніше стала директором з персоналу телеканалу СТБ. З початку 2019 року було директором управління персоналом департаменту управління персоналом SLM. До приходу в групу працювала і займала керівні позиції в фінансах. Освіта – магістр, економічна кібернетика від КНЕУ, MA HR & OD від LvBS.

«Як HRD СТБ Людмила забезпечила попадання телеканалу в ТОП-10 роботодавців. Людмила успішно реалізувала проект StarLive: дослідження і підвищення рівня залученості співробітників. Саме цей проект посів друге місце в премії HR-бренд 2018 у номінації «Столиця». Тепер Людмила з командою планує масштабувати своєї досвід на всю групу StarLightMedia», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з 11 березня колишня співвласниця і керівниця видавництва Ekonomika+ Ірина Рубіс стала радницею генерального директора холдингу StarLightMedia Михайла Царьова.

Фото: прес-служба StarLightMedia 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3356
Читайте також
17.05.2019 17:35
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду