detector.media
23.04.2019 17:58
У StarLightMedia з’явиться новий топ-менеджер
У StarLightMedia з’явиться новий топ-менеджер
У медіагрупі StarLightMedia з 1 травня Human Capital (людський капітал) очолить Людмила Довгоброд. Вона замінить на посаді Анну Каленську, яка продовжить свою кар'єру поза групою.

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

У StarLightMedia пояснили, що Human Capital – «це нове звучання того, що раніше називалось Human Resources», тобто – управління персоналом.

Людмила Довгоброд в 2014 році прийшла в SLM на позицію менеджера проектів в відділ пільг і компенсацій департаменту управління персоналом телеканалу СТБ, в 2016 стала керівником відділу. У 2017 році очолила відділ винагород SLM, а пізніше стала директором з персоналу телеканалу СТБ. З початку 2019 року було директором управління персоналом департаменту управління персоналом SLM. До приходу в групу працювала і займала керівні позиції в фінансах. Освіта – магістр, економічна кібернетика від КНЕУ, MA HR & OD від LvBS.

«Як HRD СТБ Людмила забезпечила попадання телеканалу в ТОП-10 роботодавців. Людмила успішно реалізувала проект StarLive: дослідження і підвищення рівня залученості співробітників. Саме цей проект посів друге місце в премії HR-бренд 2018 у номінації «Столиця». Тепер Людмила з командою планує масштабувати своєї досвід на всю групу StarLightMedia», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з 11 березня колишня співвласниця і керівниця видавництва Ekonomika+ Ірина Рубіс стала радницею генерального директора холдингу StarLightMedia Михайла Царьова.

Фото: прес-служба StarLightMedia 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY