detector.media
21.03.2019 16:15
Ірина Рубіс стала радником гендиректора StarLightMedia
Ірина Рубіс стала радником гендиректора StarLightMedia
Колишня співвласниця і керівниця видавництва Ekonomika+ Ірина Рубіс з 11 березня стала радницею генерального директора холдингу StarLightMedia Михайла Царьова.

Про це повідомляє MMR.

На цій посаді вона займатиметься впровадженням концепції стійкого розвитку, репутаційного та інноваційного менеджменту, партнерства спільних цінностей.

Нагадаємо, Ірина Рубіс з кінця 2009 року працювала головною редакторкою видання MMR, з кінця 2011 року очолила видавництво «Економіка», куди входять видання «Дело», MMR та WoMo. До 2014 року основним власником «Економіки» була холдингова компанія Віктора Пінчука EastOne, виконавчим директором якої був Михайло Царьов. У 2014 році EastOne вийшла із цього недійного бізнесу, продавши видавництво Ірині Рубіс. У лютому 2019 року Ірина Рубіс продала видавництво «Ekonomika+» дніпровському бізнесмену Костянтину Паршину.

Видавництво «Ekonomika+» очолив Ілля Чудновський, який раніше працював гендиректором видавничого будинку «Капитал», який пов’язували із Сергієм Арбузовим. З видання Delo.ua звільнилася значна частина співробітників через «різні погляди» на розвиток із новими власниками. В «Ekonomika+» було призначено нового шеф-редактора та головного редактора Delo.ua.

Фото: Platfor.ma

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY