Олександр Глущенко залишив посаду гендиректора  Omega TV

Олександр Глущенко залишив посаду гендиректора Omega TV

7 Березня 2019
3825
7 Березня 2019
15:03

Олександр Глущенко залишив посаду гендиректора Omega TV

3825
Олександр Глущенко залишив посаду генерального директора ОТТ-сервису Omega TV за згодою з акціонерами проекту.
Олександр Глущенко залишив посаду гендиректора  Omega TV
Олександр Глущенко залишив посаду гендиректора  Omega TV

Про це він повідомив у коментарі «Детектору медіа».

Новим генеральним директором, як повідомило видання «Телекритика», став Олександр Федоровський.

За словами Олександра Глущенка, пан Федоровський буде виконувати обов'язки директора компанії. Також у компанії відбулись інші кадрові зміни: за продажі Omega TV відповідатиме Олена Ткаченко, за юридичні питання - Андрій Соломаха.

«Проект стартував, Omega TV присутня на всіх платформах - Android, Android TV, IOS, Samsung Tizen, LG WebOSTV, Stalker/Ministra, Dune HD, реалізована робота з .m3u плейлистами, проведена інтеграція с найпоширенішими білінговими системами - UBilling, MikBill, Abills, NoDeny-plus, Microbill. Наразі йде активна робота з провайдерами, що підписали угоди з Omega TV та надають послуги ТБ власним інтернет-абонентам, кілька десятків ІСП тестують послугу та проводять інтеграцію», - зазначив Олександр Глущенко.

Також він додав, що й надалі  планує співпрацювати з Omega TV та іншими учасниками ринку, а також брати участь у громадських радах: «Як активний учасник ринку ТБ і телекомунікацій останні 15 років я з ринку нікуди не йду, проекти Mediasat,ua, ProTV.ua, медіаспільнота "Телеком-Кружок" працюють. Я активно й надалі співпрацюю з компанією Omega TV та іншими учасниками ринку, беру участь у всіх громадських радах, допомагаю Національній раді України з питань ТБ і радіомовлення як радник голови. Але на 2019 рік у мене в планах декілька проектів, що потребують концентрації та не пов'язані з ринком ТБ і телекомунікацій».

Нагадаємо, ОТТ-сервис Omega TV вийшов на ринок у 2018 році. Його запустили власники магістрального оператора «Омега Телеком».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду