detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
07.03.2019 15:03
Олександр Глущенко залишив посаду гендиректора Omega TV
Олександр Глущенко залишив посаду гендиректора  Omega TV
Олександр Глущенко залишив посаду генерального директора ОТТ-сервису Omega TV за згодою з акціонерами проекту.

Про це він повідомив у коментарі «Детектору медіа».

Новим генеральним директором, як повідомило видання «Телекритика», став Олександр Федоровський.

За словами Олександра Глущенка, пан Федоровський буде виконувати обов'язки директора компанії. Також у компанії відбулись інші кадрові зміни: за продажі Omega TV відповідатиме Олена Ткаченко, за юридичні питання - Андрій Соломаха.

«Проект стартував, Omega TV присутня на всіх платформах - Android, Android TV, IOS, Samsung Tizen, LG WebOSTV, Stalker/Ministra, Dune HD, реалізована робота з .m3u плейлистами, проведена інтеграція с найпоширенішими білінговими системами - UBilling, MikBill, Abills, NoDeny-plus, Microbill. Наразі йде активна робота з провайдерами, що підписали угоди з Omega TV та надають послуги ТБ власним інтернет-абонентам, кілька десятків ІСП тестують послугу та проводять інтеграцію», - зазначив Олександр Глущенко.

Також він додав, що й надалі  планує співпрацювати з Omega TV та іншими учасниками ринку, а також брати участь у громадських радах: «Як активний учасник ринку ТБ і телекомунікацій останні 15 років я з ринку нікуди не йду, проекти Mediasat,ua, ProTV.ua, медіаспільнота "Телеком-Кружок" працюють. Я активно й надалі співпрацюю з компанією Omega TV та іншими учасниками ринку, беру участь у всіх громадських радах, допомагаю Національній раді України з питань ТБ і радіомовлення як радник голови. Але на 2019 рік у мене в планах декілька проектів, що потребують концентрації та не пов'язані з ринком ТБ і телекомунікацій».

Нагадаємо, ОТТ-сервис Omega TV вийшов на ринок у 2018 році. Його запустили власники магістрального оператора «Омега Телеком».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY