Вища школа Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок

Вища школа Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок

24 Квітня 2018
1874
24 Квітня 2018
12:31

Вища школа Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок

1874
Освітній проект «1+1 медіа» Вища школа Media & Production відкриває новий напрямок роботи та виходить на український B2B-ринок.
Вища школа Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок
Вища школа Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Спеціалісти Вищої школи допомагатимуть компаніям, бізнесам та підприємствам вибудувати, вдосконалити або реорганізувати власну внутрішню структуру за трьома основними напрямками: вивчення комунікацій, локальні медіа, PR та робота з репутацією.

Програма формуватиметься індивідуально для кожної компанії з урахуванням запиту і включатиме вивчення використання Storytelling в бізнесі, побудови успішної комунікації зі ЗМІ, практику навичок публічного виступу, вивчення позиціонування і побудови репутації, роботу з нестандартними проектами та над репутаційними ризиками першої особи й компанії.

Навчання відбувається на виробничих потужностях 1+1 медіа − Студії ТСН, Студії Сніданок з 1+1 та хедофісі 1+1 медіа, і передбачає від 80% до 90% практичного відпрацювання.

«Глобальна діджиталізація, постійна зміна трендів змушують бізнес адаптуватись до нових умов ринку. Маркетинг став більш глибоким поняттям та не обмежується звичайною рекламою. У своїй роботі компанії почали використовувати різні інструменти, в тому числі медіа. Ми відкриваємо цей напрямок, щоб ділитись знаннями, практичними кейсами з бізнесом та розширяти розуміння про медіа», − зазначає керівник Вищої школи Media & Production Юрій Білокур.

Раніше Вища школа Media & Production вже надавала консультації для бізнесу індивідуально за запитом таких компаній, як Zeo Aliance, Укренерго, European Business Association, телеканалу TV-7 Маріуполь, Amway, регіональної телерадіокомпанії «Аверс» та інших, що і підштовхнуло організаторів до надання тренінгових послуг в повноцінному B2B-сегменті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1874
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду