detector.media
01.03.2019 11:50
Школу Media & Production «1+1 медіа» очолить Лора Гасай
Школу Media & Production «1+1 медіа» очолить Лора Гасай
Нова керівниця розпочне роботу з 4 березня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

Лора Гасай займатиметься координацією та організацією роботи освітнього проекту «1+1 медіа», зокрема, розпочне з реалізації планів школи на 2019 рік: розвиватиме B2B-напрямок, підтримуватиме забезпечення доступу усіх бажаючих до медіаосвіти, відповідатиме за запуск онлайн-платформи для викладання окремих курсів та підтримуватиме подальший розвиток Дитячої медіашколи, – йдеться в релізі.

Зазначається, що раніше Лора Гасай обіймала посаду HRD Prozorro, де відповідала за розвиток кадрових та управлінських процесів, очолила стратегічний проект щодо дослідження корпоративної культури команди. Також працювала в ЛІГА:ЗАКОН, Telecom, фінансових організаціях та займалася консультуванням українського бізнесу щодо управління персоналом. З 2014 року  як волонтер допомагає розвивати проекти Центру зайнятості вільних людей: допомога в працевлаштуванні переселенців Криму та Донбасу, інклюзивний проект кар’єрного консультування людей з інвалідністю, сьогодні залучена до жіночого соціального проекту RIZNA.    

Нагадаємо, Юрій Білокур, який очолював школу Media&Production з грудня 2017 року, повідомив на своїй сторінці у Facebook, що залишає проект

Прес-служба «1+1» повідомила, що Юрій Білокур відтепер обійматиме посаду креативного продюсера лінійного виробництва «Сніданку з 1+1».

Нагадаємо,  відкрита у 2013 році школа Media&Production – проект «1+1 медіа», що пропонує отримати професійну системну освіту. Пріоритетом у навчальній програмі є надання студентам практичного досвіду на власних виробничих потужностях компанії. Весною 2018 року Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY