З «Громадського телебачення» звільнився виконавчий продюсер Гайгисиз Гелдієв

З «Громадського телебачення» звільнився виконавчий продюсер Гайгисиз Гелдієв

19 Лютого 2019
3875
19 Лютого 2019
11:43

З «Громадського телебачення» звільнився виконавчий продюсер Гайгисиз Гелдієв

3875
Гайгисиз Гелдієв пішов із посади виконавчого продюсера «Громадського телебачення» 15 лютого. До команди приєднався Михайло Смуток, який раніше працював виконавчим продюсером суспільно-політичного напряму Національної суспільної телерадіокомпанії України.
З «Громадського телебачення» звільнився виконавчий продюсер Гайгисиз Гелдієв
З «Громадського телебачення» звільнився виконавчий продюсер Гайгисиз Гелдієв

У коментарі «Детектору медіа» пан Гелдієв розказав про причини свого звільнення. Він вважає, що нещодавно прийнята організаційна структура «Громадського» «не відповідає викликам всередині організації та на ринку в цілому».

«Я не бачу можливості використовувати усі свої знання та навички ефективно для розвитку організації та себе. Дуже вдячний команді та колегам за постійну підтримку», – сказав Гелдієв.

Він додав, що про наступне місце роботи не думав: «Плани на майбутнє – трохи хочу відпочити та побути з сім’єю і потім активно почну займатися чимось новим», – сказав він.

У коментарі «Детектору медіа» голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк повідомила, що «Громадське» реорганізувало виробництво і посада виконавчого продюсера, яку обіймав пан Гелдієв, має інший функціонал. Відтепер це посада деректора з виробництва, яку з 17 лютого обійняв Михайло Смуток. Раніше він працював виконавчим продюсером суспільно-політичного напряму НСТУ.

«Ми затвердили минулого року стратегію на три роки, в якій окреслили напрямки, в яких будемо працювати. Ми зрозуміли, що не можемо працювати в системі, в якій є винятково телевізійний напрямок. Також ми зрозуміли, що посада продюсера має інші функціональні обов’язки і дублює багато в чому інші ролі – редактора сайту, головного редактора, режисера… Для "Громадського" найскладнішим завданням було побудувати гарний робочий процес, тобто організаційно-адміністративну роботу, яка стосується документообігу, взаємодії з юристами, фінансовим відділом, режисерами, операторами. Тому ми дещо змінили цю структуру. Дійсно, нам потрібен професіонал. І ми дуже раді, що є можливість співпрацювати з Михайлом Смутком, у якого є величезний досвід організаційної роботи в різних медіа. Нам важливо, щоб напередодні виборів усе працювало гладко, швидко»,  – пояснила пані Гуменюк.

Нагадаємо, Гайгисиз Гелдієв працював продюсером вечірнього прайму на каналі «112 Україна». З січня до липня 2017 року був генеральним продюсером телеканалу ZIK.

Виконавчим продюсером «Громадського телебачення» він став 4 квітня 2018 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3875
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду