detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
19.02.2019 11:43
З «Громадського телебачення» звільнився виконавчий продюсер Гайгисиз Гелдієв
З «Громадського телебачення» звільнився виконавчий продюсер Гайгисиз Гелдієв
Гайгисиз Гелдієв пішов із посади виконавчого продюсера «Громадського телебачення» 15 лютого. До команди приєднався Михайло Смуток, який раніше працював виконавчим продюсером суспільно-політичного напряму Національної суспільної телерадіокомпанії України.

У коментарі «Детектору медіа» пан Гелдієв розказав про причини свого звільнення. Він вважає, що нещодавно прийнята організаційна структура «Громадського» «не відповідає викликам всередині організації та на ринку в цілому».

«Я не бачу можливості використовувати усі свої знання та навички ефективно для розвитку організації та себе. Дуже вдячний команді та колегам за постійну підтримку», – сказав Гелдієв.

Він додав, що про наступне місце роботи не думав: «Плани на майбутнє – трохи хочу відпочити та побути з сім’єю і потім активно почну займатися чимось новим», – сказав він.

У коментарі «Детектору медіа» голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк повідомила, що «Громадське» реорганізувало виробництво і посада виконавчого продюсера, яку обіймав пан Гелдієв, має інший функціонал. Відтепер це посада деректора з виробництва, яку з 17 лютого обійняв Михайло Смуток. Раніше він працював виконавчим продюсером суспільно-політичного напряму НСТУ.

«Ми затвердили минулого року стратегію на три роки, в якій окреслили напрямки, в яких будемо працювати. Ми зрозуміли, що не можемо працювати в системі, в якій є винятково телевізійний напрямок. Також ми зрозуміли, що посада продюсера має інші функціональні обов’язки і дублює багато в чому інші ролі – редактора сайту, головного редактора, режисера… Для "Громадського" найскладнішим завданням було побудувати гарний робочий процес, тобто організаційно-адміністративну роботу, яка стосується документообігу, взаємодії з юристами, фінансовим відділом, режисерами, операторами. Тому ми дещо змінили цю структуру. Дійсно, нам потрібен професіонал. І ми дуже раді, що є можливість співпрацювати з Михайлом Смутком, у якого є величезний досвід організаційної роботи в різних медіа. Нам важливо, щоб напередодні виборів усе працювало гладко, швидко»,  – пояснила пані Гуменюк.

Нагадаємо, Гайгисиз Гелдієв працював продюсером вечірнього прайму на каналі «112 Україна». З січня до липня 2017 року був генеральним продюсером телеканалу ZIK.

Виконавчим продюсером «Громадського телебачення» він став 4 квітня 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY