Delo.ua очолить Дар'я Куренкова

Delo.ua очолить Дар'я Куренкова

31 Січня 2017
1442

Delo.ua очолить Дар'я Куренкова

1442
Редакцію українського бізнес-порталу Delo.ua з 1 лютого очолить Дар'я Куренкова, яка останні п'ять років працювала заступником головного редактора цього медіа.
Delo.ua очолить Дар'я Куренкова
Delo.ua очолить Дар'я Куренкова

Про це повідомила прес-служба порталу.

«Я хотіла зробити це раніше. Неодноразово. І ось мої бажання увінчалися Дашиним «так». Так! Даша Куренкова – новий головний редактор delo.ua.  – повідомила Ірина Рубіс, СЕО медіакомпанії Ekonomika. – Спостерігайте і фіксуйте. З початком весни станеться не тільки її початок».

Як повідомляє прес-служба порталу, пані Куренкова 14 років працює в діловій журналістиці, має почесні журналістські нагороди. Свого часу реалізувала такі бізнес-івенти і контент-проекти: Business Wisdom Summit, HR Wisdom Summit, CEO4YOU, «ТОП-100» та інші.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що виконуючий обов’язки головного редактора бізнес-порталу Delo.ua Михайло Василенко звільняється. Ймовірно, журналіст працюватиме у бізнес-сфері.

14 грудня Катерина Венжик, яка п'ять років очолювала команду порталу, повідомила про своє звільнення. Тоді про причини такого рішення вона розказала «Детектору медіа». Нині пані Венжик працює в компанії Youcontrol та займається big data.

Фото: Delo.ua 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1442
Читайте також
11.02.2019 17:30
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
14 574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду