Заступником головреда Delo.ua став Артем Ільїн

Заступником головреда Delo.ua став Артем Ільїн

8 Лютого 2017
1510

Заступником головреда Delo.ua став Артем Ільїн

1510
Заступником головного редактора українського бізнес-порталу Delo.ua став Артем Ільїн, який раніше працював редактором розділу «Індустрія».
Заступником головреда Delo.ua став Артем Ільїн
Заступником головреда Delo.ua став Артем Ільїн

Про це повідомляє прес-служба порталу.

«Артем не тільки прекрасний фахівець, але і багатостороння особистість з неймовірною працездатністю та вмінням бачити питання комплексно. Я рада, що він прийняв пропозицію стати моїм заступником для реалізації тих амбітних завдань і ідей, які ми запланували з командою Delo.ua», – сказала головний редактор бізнес-порталу Дар'я Куренкова.

За її словами, Ільїн займатиметься управлінням ділового блоку редакції та проектами з підтримки МСБ (в коді Delo.ua).

«Реальні результати важливіше тисячі слів. Тому найкращою оцінкою моїх дій стане реакція читачів на зміни в роботі порталу, над якими ми працюємо разом з усією командою Delo.ua», - прокоментував призначення Ільїн.

Як повідомляє прес-служба порталу, Ільїн в діловій журналістиці з 2004 року. Був видавцем журналу «Метал», брав участь в управлінні холдингом «Медіа Інвест Груп», співпрацював з такими виданнями, як «Экономические известия», «Експерт Україна», ukrrudprom.ua і minprom.ua. Багаторазовий переможець і призер премії PressZvanie в номінаціях «Гірничо-металургійний комплекс», «Промислове виробництво» і «Кращий репортаж». Також Ільїн близько п'яти років працював в банківській сфері, в тому числі три роки в аналітичній службі одного з найбільших банків України.

Нагадаємо, редакцію українського бізнес-порталу Delo.ua з 1 лютого очолила Дар'я Куренкова, яка останні п'ять років працювала заступником головного редактора цього медіа.

Тоді ж стало відомо, що з Delo.ua звільнився Михайло Василенко, який виконував обов'язки головреда.

Катерина Венжик, яка п'ять років очолювала команду порталу, повідомила про своє звільнення 14 грудня. Тоді про причини такого рішення вона розказала «Детектору медіа». Нині пані Венжик працює в компанії Youcontrol та займається big data.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1510
Читайте також
11.02.2019 17:30
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
14 508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду