40% контенту National Geographic виходить українською

40% контенту National Geographic виходить українською

29 Січня 2019
5258
29 Січня 2019
16:49

40% контенту National Geographic виходить українською

5258
National Geographic 40% контенту озвучує українською.
40% контенту National Geographic виходить українською
40% контенту National Geographic виходить українською

Про це «Детектор медіа» розказав генеральний менеджер Fox Networks Group у Північно-Східній Європі Родіон Принцевський.

За його словами, з 2011 року головні прем’єри на каналі виходили українською.

«Наразі близько 40% контенту на каналі має українську озвучку. Це середня цифра по року. У деяких місяцях більше, у деяких менше. Але в будь-якому випадку відсоток української мови постійно зростає», - сказав він.

За його словами, українська звукова доріжка доступна всім операторам як на території України, так і в інших країнах, які покриває супутник, з якого здійснюється трансляція каналу.

Загалом на каналі глядачам доступні три мови: оригінальна англійська, російська та українська. «Користувачі цифрових телевізійних послуг мають змогу самостійно обирати звуковий ряд. В аналогових мережах це за них робить їхній провайдер програмної послуги», - додав він.

Нагадаємо, «Віа медіа» представляє на українському ринку канали National Geographic, National Geographic HD, NatGeoWild, NatGeo Wild HD, Fox, Fox Life, Baby TV.

Детальніше про проникнення платного телебачення в Україні на рівні 35-37%, співпрацю іноземних каналів з провайдерами, перетікання абонентів з аналогових технологій у цифрові тощо читайте у бліц-інтерв’ю «Детектору медіа» керівника групи дистрибуції «Віа медіа» Євгена Пилипченка.

 

Фото взяте з сайту  nationalgeographic.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду