З «1+1 медіа» звільняється керівник FootballHub Роман Бебех

З «1+1 медіа» звільняється керівник FootballHub Роман Бебех

29 Грудня 2018
9094
29 Грудня 2018
11:42

З «1+1 медіа» звільняється керівник FootballHub Роман Бебех

9094
Спортивний коментатор, журналіст проекту «Профутбол» телеканалу «2+2» та керівник мультиплатформного ЗМІ FootballHub Роман Бебех з 1 січня 2019 року припиняє роботу в групі «1+1 медіа». Обов'язки керівника проекту FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління веб-продакшн 1+1 Digital Данило Щестюк
З «1+1 медіа» звільняється керівник FootballHub Роман Бебех
З «1+1 медіа» звільняється керівник FootballHub Роман Бебех

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Мені шкода, що Рома йде з компанії, адже він – справжній професіонал. Я пишаюсь тим, що колись запросив на роботу 19 річного хлопця, який побудував успішну кар’єру і тепер робить крок на зустріч новим викликам. Бажаю Ромі успіхів у новій справі», – сказав керівник управління спортивних проектів 1+1 media Степан Щербачов.

У спортивному департаменті холдингу Роман Бебех працював з 2010 року. До команди FootballHub він приєднався від початку його створення, де вів власну рубрику Romariobebeto, а з квітня 2018 року став керівником мультиплатформного медіа.

«За 8 з половиною років роботи  група "1+1 медіа" стала для мене рідним домом… Відчуваю, що в моєму професійному житті необхідні зміни. Хочеться з іншого боку подивитись на український футбол та наші медіа», – відзначив пан Бебех.

Обов'язки керівника проекту FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління веб-продакшн 1+1 Digital Данило Щестюк. Володимир Звєров залишається шеф-редактором мультиплатформного ЗМІ.

Наразі компанія проводить внутрішній конкурс кандидатів на посаду керівника FootballHub серед власних співробітників.

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації. У вересні 2017 року  у проекта з'явився сайт. В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

7 лютого стало відомо, що Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, припинив співпрацю з медіагрупою через «організаційні непорозуміння».

Обов'язки керівника проекту «1+1 медіа» FootballHub тимчасово виконував керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту медіагрупи Олександр Козаченко.

13 квітня керівником мультиплатформного медіа став Роман Бебех, а посаду шеф-редактора обійняв Володимир Звєров.

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9094
Читайте також
09.02.2018 16:56
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду