Мультиплатформовий проект FootballHub запустив власний сайт

Мультиплатформовий проект FootballHub запустив власний сайт

18 Вересня 2017
1784
18 Вересня 2017
17:33

Мультиплатформовий проект FootballHub запустив власний сайт

1784
Головний редактор мультиплатформового FootballHub Дмитро Поворознюк повідомив, що проект створив власний сайт. Раніше цей проект групи «1+1 медіа» працював тільки в соціальних мережах.
Мультиплатформовий проект FootballHub запустив власний сайт
Мультиплатформовий проект FootballHub запустив власний сайт

Про старт нового сайту footballhub.com.ua  Дмитро Поворознюк повідомив у своєму Facebook.

«Друзі, хочу поділитись з вами хорошими новинами. Сьогодні ми відкрили свій новий футбольний сайт. Знайомтесь – footballhub.com.ua. Він працюватиме до кінця вересня в тестовому режимі, тому суворо не критикуйте. Його розробив Артур Карапетян безкоштовно», - повідомив керівник проекту.

За його словами, на footballhub.com.ua не буде традиційних щохвилинних новин. Шеф-редактор також анонсував активну співпрацю із влогерами.

«Розважальна інформація, інтерв’ю, аналітика, тексти наших авторів – ось наш контент. Але найголовніше! Кожен зможе стати автором нашого сайту. Ви можете створювати новини, присилати футбольне аматорське відео з будь-якої частини світу. Ми його будемо обробляти і найцікавіше публікувати на сайті. Найкращі влогери отримають можливість працювати разом з нами», - зазначив Дмитро Поворознюк.

Він також повідомив, що проект розвивається швидкими темпами у соціальних мережах Facebook,  Youtube та  Instagram, де отримав за вісім місяців існування проекту десятки тисяч підписників.

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації.

Читайте також на «Детекторі медіа»: «Дмитро Поворознюк про FootballHub: За рік ми зможемо стати лідером серед футбольних пабліків».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1784
Читайте також
09.02.2018 16:56
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду