У FootballHub змінився керівник і з’явилась посада шеф-редактора

У FootballHub змінився керівник і з’явилась посада шеф-редактора

13 Квітня 2018
2164
13 Квітня 2018
16:05

У FootballHub змінився керівник і з’явилась посада шеф-редактора

2164
З 13 квітня керівником мультиплатформного медіа стане Роман Бебех, а посаду шеф-редактора обійме Володимир Звєров
У FootballHub змінився керівник і з’явилась посада шеф-редактора
У FootballHub змінився керівник і з’явилась посада шеф-редактора

Про це йдеться в прес-релізі «1+1 медіа».

На посаді керівника проекту Роман Бебех відповідатиме за розвиток та успішність мультиплатформного медіа. У спортивному департаменті він працює з 2010 року і наразі є журналістом проекту «Профутбол» та спортивним коментатором футбольних трансляцій на «2+2». Раніше вів власну рубрику Romariobebeto.

Посада шеф-редактора FootballHub, яку обійняв Володимир Звєров, є новою і пов’язана з розширенням команди та обсягу її роботи. Пан Звєрєв відповідатиме за  креативний розвиток проекту та поєднання інформаційної політики двох редакцій. У спортивних проектах «1+1 медіа» він працює з 2008 року, зокрема є головним редактором ток-шоу «Профутбол» телеканалу «2+2».

Медіагрупа повідомляє, що оновлена команда проекту зосередиться на створенні ексклюзивного контенту для шанувальників футболу враховуючи потреби аудиторії Digital-середовища.

«Слоган FootballHub "Твій зв’язок з футболом" буде відображений у нових форматах подачі контенту та інтерактивній взаємодії з читачами спортивного ЗМІ. Кожен читач зі смартфоном в руках буде почутий і зможе впливати на формування контенту та його подачу», – прокоментувала директор діджитал-напрямку 1»+1 медіа» Анна Ткаченко.

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації. У вересні 2017 року  у проекта з'явився сайт. В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

7 лютого стало відомо, що Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, припинив співпрацю з медіагрупою через «організаційні непорозуміння».

Обов'язки керівника проекту «1+1 медіа» FootballHub тимчасово виконував керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту медіагрупи Олександр Козаченко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2164
Читайте також
09.02.2018 16:56
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду