detector.media
29.12.2018 11:42
З «1+1 медіа» звільняється керівник FootballHub Роман Бебех
З «1+1 медіа» звільняється керівник FootballHub Роман Бебех
Спортивний коментатор, журналіст проекту «Профутбол» телеканалу «2+2» та керівник мультиплатформного ЗМІ FootballHub Роман Бебех з 1 січня 2019 року припиняє роботу в групі «1+1 медіа». Обов'язки керівника проекту FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління веб-продакшн 1+1 Digital Данило Щестюк

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Мені шкода, що Рома йде з компанії, адже він – справжній професіонал. Я пишаюсь тим, що колись запросив на роботу 19 річного хлопця, який побудував успішну кар’єру і тепер робить крок на зустріч новим викликам. Бажаю Ромі успіхів у новій справі», – сказав керівник управління спортивних проектів 1+1 media Степан Щербачов.

У спортивному департаменті холдингу Роман Бебех працював з 2010 року. До команди FootballHub він приєднався від початку його створення, де вів власну рубрику Romariobebeto, а з квітня 2018 року став керівником мультиплатформного медіа.

«За 8 з половиною років роботи  група "1+1 медіа" стала для мене рідним домом… Відчуваю, що в моєму професійному житті необхідні зміни. Хочеться з іншого боку подивитись на український футбол та наші медіа», – відзначив пан Бебех.

Обов'язки керівника проекту FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління веб-продакшн 1+1 Digital Данило Щестюк. Володимир Звєров залишається шеф-редактором мультиплатформного ЗМІ.

Наразі компанія проводить внутрішній конкурс кандидатів на посаду керівника FootballHub серед власних співробітників.

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації. У вересні 2017 року  у проекта з'явився сайт. В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

7 лютого стало відомо, що Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, припинив співпрацю з медіагрупою через «організаційні непорозуміння».

Обов'язки керівника проекту «1+1 медіа» FootballHub тимчасово виконував керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту медіагрупи Олександр Козаченко.

13 квітня керівником мультиплатформного медіа став Роман Бебех, а посаду шеф-редактора обійняв Володимир Звєров.

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY