У каналу FilmUADrama з’явився третій співвласник

У каналу FilmUADrama з’явився третій співвласник

15 Листопада 2018
2820
15 Листопада 2018
10:32

У каналу FilmUADrama з’явився третій співвласник

2820
У нішевого платного телеканалу FilmUADrama групи Film.ua Group змінився склад власників: третьою співвласницею ТОВ «Справжні канали» (юридична особа каналу) з часткою 42,5% стала Олена Сєвєргіна.
У каналу FilmUADrama з’явився третій співвласник
У каналу FilmUADrama з’явився третій співвласник

Також каналом володіють Сергій Созановський (42,5%) і Віктор Мірський (15%), які є співвласниками Film.ua Group.

Директором каналу став Наріман Гусейнов.

Олена Сєвєргіна є також співвласницею ТОВ «Анімаград» (анімаційний продакшн Film.ua Group),ТОВ «Дорослі канали» (телеканал Bolt – спільний проект Film.ua і Star Media), ТОВ «ТРК Корисне ТБ» (тематичні телеканали «Дача» та Epoque – спільні проекти Film.ua і Сергія Бойка).

Нагадаємо, що ТОВ «Справжні канали» стало ліцензіатом Нацради наприкінці квітня 2015 року, отримавши дві супутникові ліцензії на мовлення телеканалів під назвою FilmUAction та FilmUAmour. Тоді власником ТОВ «Справжні канали» було ТОВ «Фільм Ю Ей». У вересні 2015 року телеканал FilmUAmour було перейменовано на FilmUADrama, і з такою назвою він і стартував 1 жовтня 2015 року в пакетах платного телебачення.

У грудні 2015 року ТОВ «Справжні канали» змінило склад власників: ними стали Сергій Созановський і Віктор Мірський, партнерами яких стали представники студії «Квартал 95». А назву каналу FilmUAction було змінено на Kvartal TV. Однак Film.ua і «Квартал 95» передумали запускати спільний канал, представники студії «Квартал 95» вибули зі складу власників ТОВ «Справжні канали», а назву каналу було знову змінено на FilmUAction. Канал Kvartal TV студія «Квартал 95» запустила у 2016 році разом з групою «1+1 медіа». У грудні 2017 року Нацрада анулювала ліцензію каналу FilmUAction за заявою самої компанії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду