Канал FilmuaDrama став доступний в Іспанії та Німеччині

Канал FilmuaDrama став доступний в Іспанії та Німеччині

15 Жовтня 2020
1530
15 Жовтня 2020
13:58

Канал FilmuaDrama став доступний в Іспанії та Німеччині

1530
Зокрема, канал отримав дозвіл на трансляцію за рішенням Міністерства енергетики, туризму та цифрового зв'язку Іспанії.
Канал FilmuaDrama став доступний в Іспанії та Німеччині
Канал FilmuaDrama став доступний в Іспанії та Німеччині

Телеканал FilmuaDrama, що транслює український контент виробництва кіностудії Film.ua, отримав дозвіл на трансляцію в Іспанії, а також став доступний користувачам ОТТ-сервісу Kartina.tv у Німеччині. Про це група Film.ua повідомила 15 жовтня.

Телеканал отримав дозвіл на трансляцію за рішенням Міністерства енергетики, туризму та цифрового зв'язку Іспанії. Дистрибутором та технічним партнером з доставки IP-сигналу виступила компанія IP Media Group.

FilmuaDrama вже доступний абонентам цифрового TV-провайдера Olivenet у Малазі, Торремоліносі, Бенальмадені, Фуенхіролі, Міхасі, Марбельї, Естепоні, Манільві, Торроксі.

Крім того, канал є повноцінним партнером сервісу Kartina.tv в складі розширеного телевізійного пакета.

Український міжнародний розважальний телеканал FilmUADrama мовить з 2015 року. Транслює серіали виробництва кіностудії Film.ua. Має дві аудіодоріжки (українську та російську). Супутниковий сигнал каналу закодовано з кінця 2018 року. Він доступний у мережах провайдерів платного телебачення в Україні, МолдовіБілорусіЕстонії, Латвії та Казахстані.

Фото: Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1530
Читайте також
15.11.2018 10:32
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 791
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду