В Україні з’явиться телеканал про риболовлю

В Україні з’явиться телеканал про риболовлю

1 Листопада 2018
6262
1 Листопада 2018
18:41

В Україні з’явиться телеканал про риболовлю

6262
1 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проліцензувала супутниковий телеканал про риболовлю «Рибалка ТВ» (ТОВ «Рибалка-ТВ»).
В Україні з’явиться телеканал про риболовлю
В Україні з’явиться телеканал про риболовлю

Телеканал хоче розвивати в Україні та закордоном риболовний спорт і навчати глядачів правильної риболовлі, повідомив директор мовника Юрій Левашов.

Кінцевий бенефіціарний власник каналу – Олена Панчук.

«Рибалка ТВ» планує мовити цілодобово із супутника Astra 4A в кодованому вигляді. Мовлення обіцяє розпочати найближчими місяцями.

Студія каналу буде розташована в Києві на бульварі Лесі Українки, 34. За словами пана Левашова, канал орендував там 120 квадратних метрів. Хоча заступниця голови Нацради Уляна Фещук звернула увагу, що ця адреса часто використовується лише для реєстрації юридичних осіб.

У мережі вже є сайт каналу, який поки що виглядає як візитівка.

Член Нацради Сергій Костинський нагадав, що раніше Нацрада обмежила ретрансляцію в Україні російського телеканалу «Охота и рыбалка», і відзначив запуск українського каналу в цій ніші.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6262
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду