Співвласник «УХ-радіо» запускає в Тернополі телеканал

Співвласник «УХ-радіо» запускає в Тернополі телеканал

4 Грудня 2017
8723
4 Грудня 2017
18:50

Співвласник «УХ-радіо» запускає в Тернополі телеканал

8723
Співвласник тернопільської радіостанції «УХ-радіо» Юрій Фартушняк запускає кабельний телеканал «Тернопіль 1». 30 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву ПП «ТРО “Тернопіль-медіа”» заяву про видачу ліцензії на кабельне мовлення.
Співвласник «УХ-радіо» запускає в Тернополі телеканал
Співвласник «УХ-радіо» запускає в Тернополі телеканал

«Тернопіль 1» планує запуститися в першій половині 2018 року і спершу мовитиме тільки в тернопільській кабельній мережі компанії «Воля» (ТОВ «Телесвіт»). За словами Юрія Фартушняка, телеканал буде тісно інтегрований із соціальними мережами.

Формат телеканалу «Тернопіль 1» - інформаційно-розважальний. Заплановано 16,5 годин на добу програм власного виробництва. У програмній концепції переважатимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні передачі (9,5 годин на добу), розважальні передачі (3 години 40 хвилин на добу). Також будуть культурно-мистецькі (1 година 10 хвилин), науково-просвітницькі (40 хвилин), освітні (30 хвилин), релігійні (30 хвилин) і дитячі (5 хвилин) передачі, а також підбірка музичних творів (30 хвилин) і фільмопоказ (1 година 20 хвилин).

Власником і керівником ПП «ТРО “Тернопіль-медіа”» є Юрій Фартушняк. Він же є власником і керівником ПП «ТРО “Українська хвиля”» - однієї з двох юридичних осіб тернопільської радіостанції «УХ-радіо». У минулому пан Фартушняк був депутатом Тернопільської міської ради.

Радіостанція «УХ-радіо» - це дві юридичні особи: ПП «ТРО “Українська хвиля”» і ПП «ТРО “УХ-радіо”», які ділять спільну частоту 101,1 МГц у Тернополі і мовлять з єдиним позивним «УХ-радіо». Власником і керівником ПП «ТРО “Українська хвиля”» є Юрій Фартушняк, власницею і керівницею ПП «ТРО “УХ-радіо”» - Тетяна Фартушняк.

До речі, 30 листопада Нацрада задовольнила заяву ПП «ТРО “Українська хвиля”» про продовження ліцензії на мовлення «УХ-радіо» 12 годин на добу на частоті 101,1 МГц у Тернополі. Ліцензію продовжено на сім років.

«УХ-радіо» (спершу називалося «Українська хвиля») мовить з грудня 1998 року, її формат – 100% української музики та української мови.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8723
Читайте також
01.11.2018 18:41
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 262
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду