detector.media
13.04.2018 16:05
У FootballHub змінився керівник і з’явилась посада шеф-редактора
У FootballHub змінився керівник і з’явилась посада шеф-редактора
З 13 квітня керівником мультиплатформного медіа стане Роман Бебех, а посаду шеф-редактора обійме Володимир Звєров

Про це йдеться в прес-релізі «1+1 медіа».

На посаді керівника проекту Роман Бебех відповідатиме за розвиток та успішність мультиплатформного медіа. У спортивному департаменті він працює з 2010 року і наразі є журналістом проекту «Профутбол» та спортивним коментатором футбольних трансляцій на «2+2». Раніше вів власну рубрику Romariobebeto.

Посада шеф-редактора FootballHub, яку обійняв Володимир Звєров, є новою і пов’язана з розширенням команди та обсягу її роботи. Пан Звєрєв відповідатиме за  креативний розвиток проекту та поєднання інформаційної політики двох редакцій. У спортивних проектах «1+1 медіа» він працює з 2008 року, зокрема є головним редактором ток-шоу «Профутбол» телеканалу «2+2».

Медіагрупа повідомляє, що оновлена команда проекту зосередиться на створенні ексклюзивного контенту для шанувальників футболу враховуючи потреби аудиторії Digital-середовища.

«Слоган FootballHub "Твій зв’язок з футболом" буде відображений у нових форматах подачі контенту та інтерактивній взаємодії з читачами спортивного ЗМІ. Кожен читач зі смартфоном в руках буде почутий і зможе впливати на формування контенту та його подачу», – прокоментувала директор діджитал-напрямку 1»+1 медіа» Анна Ткаченко.

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації. У вересні 2017 року  у проекта з'явився сайт. В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

7 лютого стало відомо, що Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, припинив співпрацю з медіагрупою через «організаційні непорозуміння».

Обов'язки керівника проекту «1+1 медіа» FootballHub тимчасово виконував керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту медіагрупи Олександр Козаченко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY