Анна Плещ пішла з посади маркетинг-директора ICTV

Анна Плещ пішла з посади маркетинг-директора ICTV

13 Квітня 2018
2870
13 Квітня 2018
16:06

Анна Плещ пішла з посади маркетинг-директора ICTV

2870
Досвідчена телевізійниця відзначила, що «за допомогою прекрасної команди провела велику роботу, оновила бренд, реалізувала плани і тепер із чистим серцем може рухатися далі».
Анна Плещ пішла з посади маркетинг-директора ICTV
Анна Плещ пішла з посади маркетинг-директора ICTV

Про це Анна написала на своїй сторінці в Facebook, повідомила «Медіаняня». 

«У цьому році буде 10 років моєї роботи на ТБ. За спиною - цікаві проекти і різнопрофільні канали, в тому числі амбітний проект по оновленню бренду ICTV, за який я дуже вдячна каналу, - розповіла у коментарі виданню сама Анна Плещ. - Я вирішила, що настав час розширити горизонти і вивчити інші ринки. Ми з керівництвом каналу прийшли до взаєморозуміння в цьому питанні, і далі будемо рухатимемося кожен в своєму напрямку».

На запитання, в якому саме напрямку вона збирається рухатись, Анна відповіла, що наразі розглядає суміжні з телебаченням сфери.

Як повідомляв «Детектор медіа», Анна Плещ до ICTV працювала програмним директором телеканалу Савіка Шустера 3STV, до цього була начальником відділу стратегічного планування російського телеканалу СТС, а з 2008 по 2013 роки п'ять років керувала департаментом досліджень групи «1+1 медіа».

За словами керівництва каналу, від нового топ-менеджера очікували висококласної і ефективної маркетингової стратегії розвитку ICTV, свіжого підходу до бренду каналу, роботи над зміцненням взаємодії маркетингу з іншими функціями компанії, а також нових ідей і креативних рішень.

Фото: ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2870
Читайте також
03.04.2018 14:27
«Суспільне мовлення»
Суспільне мовлення
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду