detector.media
13.04.2018 16:06
Анна Плещ пішла з посади маркетинг-директора ICTV
Анна Плещ пішла з посади маркетинг-директора ICTV
Досвідчена телевізійниця відзначила, що «за допомогою прекрасної команди провела велику роботу, оновила бренд, реалізувала плани і тепер із чистим серцем може рухатися далі».

Про це Анна написала на своїй сторінці в Facebook, повідомила «Медіаняня». 

«У цьому році буде 10 років моєї роботи на ТБ. За спиною - цікаві проекти і різнопрофільні канали, в тому числі амбітний проект по оновленню бренду ICTV, за який я дуже вдячна каналу, - розповіла у коментарі виданню сама Анна Плещ. - Я вирішила, що настав час розширити горизонти і вивчити інші ринки. Ми з керівництвом каналу прийшли до взаєморозуміння в цьому питанні, і далі будемо рухатимемося кожен в своєму напрямку».

На запитання, в якому саме напрямку вона збирається рухатись, Анна відповіла, що наразі розглядає суміжні з телебаченням сфери.

Як повідомляв «Детектор медіа», Анна Плещ до ICTV працювала програмним директором телеканалу Савіка Шустера 3STV, до цього була начальником відділу стратегічного планування російського телеканалу СТС, а з 2008 по 2013 роки п'ять років керувала департаментом досліджень групи «1+1 медіа».

За словами керівництва каналу, від нового топ-менеджера очікували висококласної і ефективної маркетингової стратегії розвитку ICTV, свіжого підходу до бренду каналу, роботи над зміцненням взаємодії маркетингу з іншими функціями компанії, а також нових ідей і креативних рішень.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY