Фільм «Сторожова застава» розміщений на платформах iTunes і Amazon

Фільм «Сторожова застава» розміщений на платформах iTunes і Amazon

23 Грудня 2017
4051
23 Грудня 2017
12:26

Фільм «Сторожова застава» розміщений на платформах iTunes і Amazon

4051
Повнометражний фільм-фентезі «Сторожова застава» виробництва Kinorob став доступний з англійськими субтитрами в бібліотеках найбільших світових VOD-платформ iTunes і Amazon.
Фільм «Сторожова застава» розміщений на платформах iTunes і Amazon
Фільм «Сторожова застава» розміщений на платформах iTunes і Amazon

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

На iTunes «Сторожову заставу» можна подивитися в США, Україні, РФ, Білорусі, Молдові, Латвії, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Казахстані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані. На Amazon фільм доступний для Prime-передплатників в США , Канаді, Великобританії, Ірландії, ПАР, Австралії, Нової Зеландії, Данії, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Ісландії.

«Ми дуже раді, що "Сторожова застава" опублікована в бібліотеках найбільших VOD-платформ саме напередодні Різдвяних свят! Наш фільм зможуть подивитися в 27 країнах, відразу після глядачів України, які сходили в кіно. Після успіху "Незламної" діджитал-платформи чекають кожну нову прем'єру нашої бібліотеки - ми показали всьому світу, що Film.ua Group створює і продає якісний і цікавий контент. Розраховуємо, що наступної гучної новинкою на цих платформах стане "Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила" виробництва Animagrad», - сказала Тетяна Шершньова, менеджерка Film.ua Group з продажу контенту на TV і Digital-платформи.

Нагадаємо, «Сторожова застава» - десятий проект бібліотеки Film.ua Group, розміщений на Amazon і другий - на iTunes. Раніше на Amazon були опубліковані повнометражна військова драма «Незламна» (проект п'ять разів увійшов в ТОП-100 проектів, що найбільше переглядалися на платформі, в січні, лютому, березні, квітні і серпні 2017, і в липні - в ТОП-100 на території Латинської Америки і Мексики), два сезони детективного серіалу «Нюхач», мелодрама «Червона королева», перший сезон мелодраматичного серіалу «Жіночий лікар», серіал «Метелики», байопік «Син батька народів», сімейна сага «Будинок з ліліями», цикл коротких фолк-роликів «Спадок», цикл коротких роликів про кулінарні рецепти «Кінокухня».

Платформа iTunes раніше придбала повнометражну військову драму «Незламна», проект увійшов до ТОП-10 фільмів, які найбільш переглядаються, на території Німеччини в березні минулого року.

Нагадаємо, компанія Amazon придбала права на український фільм «Сторожова застава». Про це під час Зимового кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю розповів співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4051
Читайте також
17.10.2017 11:30
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
11 219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду