detector.media
23.12.2017 12:26
Фільм «Сторожова застава» розміщений на платформах iTunes і Amazon
Фільм «Сторожова застава» розміщений на платформах iTunes і Amazon
Повнометражний фільм-фентезі «Сторожова застава» виробництва Kinorob став доступний з англійськими субтитрами в бібліотеках найбільших світових VOD-платформ iTunes і Amazon.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

На iTunes «Сторожову заставу» можна подивитися в США, Україні, РФ, Білорусі, Молдові, Латвії, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Казахстані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані. На Amazon фільм доступний для Prime-передплатників в США , Канаді, Великобританії, Ірландії, ПАР, Австралії, Нової Зеландії, Данії, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Ісландії.

«Ми дуже раді, що "Сторожова застава" опублікована в бібліотеках найбільших VOD-платформ саме напередодні Різдвяних свят! Наш фільм зможуть подивитися в 27 країнах, відразу після глядачів України, які сходили в кіно. Після успіху "Незламної" діджитал-платформи чекають кожну нову прем'єру нашої бібліотеки - ми показали всьому світу, що Film.ua Group створює і продає якісний і цікавий контент. Розраховуємо, що наступної гучної новинкою на цих платформах стане "Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила" виробництва Animagrad», - сказала Тетяна Шершньова, менеджерка Film.ua Group з продажу контенту на TV і Digital-платформи.

Нагадаємо, «Сторожова застава» - десятий проект бібліотеки Film.ua Group, розміщений на Amazon і другий - на iTunes. Раніше на Amazon були опубліковані повнометражна військова драма «Незламна» (проект п'ять разів увійшов в ТОП-100 проектів, що найбільше переглядалися на платформі, в січні, лютому, березні, квітні і серпні 2017, і в липні - в ТОП-100 на території Латинської Америки і Мексики), два сезони детективного серіалу «Нюхач», мелодрама «Червона королева», перший сезон мелодраматичного серіалу «Жіночий лікар», серіал «Метелики», байопік «Син батька народів», сімейна сага «Будинок з ліліями», цикл коротких фолк-роликів «Спадок», цикл коротких роликів про кулінарні рецепти «Кінокухня».

Платформа iTunes раніше придбала повнометражну військову драму «Незламна», проект увійшов до ТОП-10 фільмів, які найбільш переглядаються, на території Німеччини в березні минулого року.

Нагадаємо, компанія Amazon придбала права на український фільм «Сторожова застава». Про це під час Зимового кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю розповів співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY