У Держкіно переглянули готовий фільм «Сторожова застава»

У Держкіно переглянули готовий фільм «Сторожова застава»

5 Вересня 2017
3368
5 Вересня 2017
14:05

У Держкіно переглянули готовий фільм «Сторожова застава»

3368
Кіностудія «Kinorob» представила Державному агентству України з питань кіно готовий фентезі-фільм «Сторожова застава», що став одним із переможців п’ятого конкурсного відбору Держкіно, отримавши державну фінансову підтримку розміром 18,1 млн грн
У Держкіно переглянули готовий фільм «Сторожова застава»
У Держкіно переглянули готовий фільм «Сторожова застава»

Про це повідомляє Держкіно.

«Сторожова Застава» є дебютною повнометражною роботою режисера Юрія Ковальова. Продюсери – Єгор Олесов та Юрій Прилипко, сценаристи – Сашко Дерманський, Ярослав Войцешек і Юрій Ковальов. Оператором картини є Юрій Король. Композитори – Владлен Пупков та Сергій Сідоров. Стрічка знята за мотивами книги Володимира Рутківського

Головні ролі у фільмі виконали: Даниіл Каменський, Єва Кошева, Роман Луцький, Олег Волощенко, Олександр Комаров, Георгій Дерев’янський, Слава Красовська, Наталія Сумська, Єржан Нуримбет, Єрболат Тогузаков, Іван Денисенко.

Як повідомляє Держкіно, 12 жовтня «Сторожова застава» вийде у широкий кінотеатральний прокат. Прокатом в Україні займатиметься компанія UFD.

Нагадаємо, «Сторожову заставу» знято за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Виробництво фільму здійснює кіностудія Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Над створенням СGI і VFX ефектів працює українська студія Postmodern, яка входить до складу Film.ua Group. Film.ua Group також займається дистрибуцією стрічки та здійснює піар-супровід.

Співпродюсером першого українського фентезі про супергероїв «Сторожова застава»  став Новий канал. Водночас група StarLightMedia намагатиметься залучити рекламодавців за допомогою продакт-плейсменту.

Раніше Film.ua Group повідомляла про продаж прав на показ «Сторожової застави» до Японії.

У березні представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором  Visicom Surya Gemilang - на території В'єтнаму і Малайзії.

За результатами щорічного American Film Market права на показ фентезі «Сторожова застава» були продані у Китай.

Повнометражний фільм-фентезі Юрія Ковальова «Сторожова застава» вийде в український кінопрокат 12 жовтня 2017 року. Дистриб’ютором фільму стане компанія Ukrainian Film Distribution.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3368
Читайте також
17.10.2017 11:30
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
11 218
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду