Проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається - Мамченкова

Проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається - Мамченкова

17 Жовтня 2017
3386
17 Жовтня 2017
15:07

Проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається - Мамченкова

3386
Розділ Культура в межах проекту УП.Життя лишається і наповнюватиметься редакцією УП.Життя
Проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається - Мамченкова
Проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається - Мамченкова

Від сьогодні, 17 жовтня, проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook його редакторка Оксана Мамченкова.  

«Від сьогодні проект УП.Культура закривається, і я, відповідно, більше не є його редакторкою і штатною авторкою. Домовленості і заплановані вже проекти - в силі. Розділ Культура в межах у УП.Життя лишається… Дякую всім автор(к)ам, геро(їн)ям, читач(к)ам та іншим причетним. Це була важлива і захоплива подорож. Сподіваюсь, вам було цікаво», - написала пані Мамченкова.

Як повідомили «Детектору Медіа», річ у тім, що певний час «УП.Культура» позиціонувався як окремий проект, з окремим редактором і авторами, водночас фактично залишаючись відділом усередині «УП.Життя». Наразі прийнято рішення, що розділ «Культура» наповнюватиметься не окремим штатом, а редакцією УП.Життя, як це було колись.

«Тексти як виходили у рубриці Культура, так і виходитимуть», - повідомила «ДМ» редакторка проекту УП.Життя Ольга Ситник.

Як повідомляв «Детектор Медіа», на початку жовтня «Українська правда» уклала угоду про продаж сайту Champion.com.ua з відомим спортивним журналістом Дмитром Копієм.

Нагадаємо, на початку серпня колишній керівник сайту Ярослав Твардовський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що 1 серпня спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла«Детектору медіа», чому спортивний сайт Champion.com.ua припинив своє існування.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації…» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3386
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду