detector.media
17.10.2017 15:07
Проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається - Мамченкова
Проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається - Мамченкова
Розділ Культура в межах проекту УП.Життя лишається і наповнюватиметься редакцією УП.Життя

Від сьогодні, 17 жовтня, проект «УП.Культура» на «Українській правді» закривається.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook його редакторка Оксана Мамченкова.  

«Від сьогодні проект УП.Культура закривається, і я, відповідно, більше не є його редакторкою і штатною авторкою. Домовленості і заплановані вже проекти - в силі. Розділ Культура в межах у УП.Життя лишається… Дякую всім автор(к)ам, геро(їн)ям, читач(к)ам та іншим причетним. Це була важлива і захоплива подорож. Сподіваюсь, вам було цікаво», - написала пані Мамченкова.

Як повідомили «Детектору Медіа», річ у тім, що певний час «УП.Культура» позиціонувався як окремий проект, з окремим редактором і авторами, водночас фактично залишаючись відділом усередині «УП.Життя». Наразі прийнято рішення, що розділ «Культура» наповнюватиметься не окремим штатом, а редакцією УП.Життя, як це було колись.

«Тексти як виходили у рубриці Культура, так і виходитимуть», - повідомила «ДМ» редакторка проекту УП.Життя Ольга Ситник.

Як повідомляв «Детектор Медіа», на початку жовтня «Українська правда» уклала угоду про продаж сайту Champion.com.ua з відомим спортивним журналістом Дмитром Копієм.

Нагадаємо, на початку серпня колишній керівник сайту Ярослав Твардовський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що 1 серпня спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла«Детектору медіа», чому спортивний сайт Champion.com.ua припинив своє існування.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації…» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY