Екс-випусковий редактор «УП.Культура» розповіла, як пішла з проекту

Екс-випусковий редактор «УП.Культура» розповіла, як пішла з проекту

19 Жовтня 2017
2419
19 Жовтня 2017
18:36

Екс-випусковий редактор «УП.Культура» розповіла, як пішла з проекту

2419
Рішення про закриття «УП.Культури» як окремого проекту керівництво «Української правди» прийняло в зв'язку з фінансовими труднощами, повідомила «Детектору медіа» Ольга Папаш.
Екс-випусковий редактор «УП.Культура» розповіла, як пішла з проекту
Екс-випусковий редактор «УП.Культура» розповіла, як пішла з проекту

Рішення про закриття «УП.Культури» як окремого проекту було прийнято керівництвом «Української правди» в зв'язку з фінансовими труднощами.

Про це в коментарі «Детектору медіа» розповіла екс-випусковий редактор «УП.Культура» Ольга Папаш.

«Ми самі визначили, коли закривається ресурс, і відповідно, я звільнилася за власним бажанням», - сказала пані Ольга.

Як повідомляв «Детектор медіа», 17 жовтня проект «УП.Культура» на «Українській правді» закрився, про що написала на своїй сторінці у Facebook його редакторка Оксана Мамченкова. 

У редакції «УП.Життя» «ДМ» пояснили, що певний час «УП.Культура» позиціонувався як окремий проект, з окремим редактором і авторами, водночас фактично залишаючись відділом усередині «УП.Життя». Проте прийнято рішення, що розділ «Культура» наповнюватиметься не окремим штатом, а редакцією «УП.Життя», як це було колись.

«Тексти як виходили у рубриці Культура, так і виходитимуть», - повідомила «ДМ» редакторка проекту «УП.Життя» Ольга Ситник.

Як раніше повідомляв «Детектор Медіа», на початку жовтня «Українська правда» уклала угоду про продаж сайту Champion.com.ua з відомим спортивним журналістом Дмитром Копієм.

Нагадаємо, на початку серпня колишній керівник сайту Ярослав Твардовський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що 1 серпня спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу. Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла «Детектору медіа», чому спортивний сайт Champion.com.ua припинив своє існування.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації…» 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду