Видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today

Видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today

22 Серпня 2017
2261
22 Серпня 2017
08:16

Видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today

2261
Після ребрендингу онлайн-видання працюватиме для більш загальної аудіторії
Видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today
Видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today

Як повідомила головний редактор MC Today Віра Черниш, MC Today –  це онлайн-журнал про підприємництво, з ширшим колом тем, аніж у вузькопрофільного маркетингового видання, яким є Marketing Challenge.

«Ідея трансформувати видання з’явилася при вивченні даних про найбільш популярні тексти та теми, цікаві відвідувачам сайту. Ґрунтуючись на аналітиці, редакція поступово відійшла від вузькопрофільних маркетингових тем на користь історій, які були цікаві бізнесу в цілому», –  зауважила пані Черниш.

Видавець ресурсу, співзасновниця групи компаній Quadrate 28 Валерія Жук також вважає, що в Україні не вистачає видянь для підприємців: 

«Ніша видань про малий і середній бізнес в Україні практично вільна. Ми бачимо гігантський попит на нові знання, ідеї, надихаючі історії від наших клієнтів –  підприємців та бізнес-керівників».

У команді MC Today  засновник медіа-консалтингу Simply Media Віра Черниш, автор книги «Стартап на мільйон» Тимур Ворона і екс-журналіст Forbes-Україна Віталій Шкіль. Зараз MC Today шукає ще одного штатного журналіста.

Фото: mc.today

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2261
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду