detector.media
Детектор медіа
22.08.2017 08:16
Видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today
Видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today
Після ребрендингу онлайн-видання працюватиме для більш загальної аудіторії

Як повідомила головний редактор MC Today Віра Черниш, MC Today –  це онлайн-журнал про підприємництво, з ширшим колом тем, аніж у вузькопрофільного маркетингового видання, яким є Marketing Challenge.

«Ідея трансформувати видання з’явилася при вивченні даних про найбільш популярні тексти та теми, цікаві відвідувачам сайту. Ґрунтуючись на аналітиці, редакція поступово відійшла від вузькопрофільних маркетингових тем на користь історій, які були цікаві бізнесу в цілому», –  зауважила пані Черниш.

Видавець ресурсу, співзасновниця групи компаній Quadrate 28 Валерія Жук також вважає, що в Україні не вистачає видянь для підприємців: 

«Ніша видань про малий і середній бізнес в Україні практично вільна. Ми бачимо гігантський попит на нові знання, ідеї, надихаючі історії від наших клієнтів –  підприємців та бізнес-керівників».

У команді MC Today  засновник медіа-консалтингу Simply Media Віра Черниш, автор книги «Стартап на мільйон» Тимур Ворона і екс-журналіст Forbes-Україна Віталій Шкіль. Зараз MC Today шукає ще одного штатного журналіста.

Фото: mc.today

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY