У трьох комерційних радіостанцій Закарпаття з’явився новий співвласник

У трьох комерційних радіостанцій Закарпаття з’явився новий співвласник

19 Липня 2017
2472
19 Липня 2017
15:58

У трьох комерційних радіостанцій Закарпаття з’явився новий співвласник

2472
Віднедавна Вадимові Яцківському належить, як повідомляв «Детектор Медіа», і телеканал «М-студіо»
У трьох комерційних радіостанцій Закарпаття з’явився новий співвласник
У трьох комерційних радіостанцій Закарпаття з’явився новий співвласник

Три комерційні радіостанції Закарпатської області – «Світ FM», «Закарпаття-FM» та «Версія-FM» - змінили структуру власності.

Про це регіональному представнику ІМІ стало відомо з даних Єдиного державного реєстру Мін’юсту. 

«Радіо Світ FM» зареєстровано як ТОВ «Радіомовна Компанія-«Громадське Мовлення». За інформацією Аналітичної платформи YouControl, новим співзасновником ТОВ стала компанія СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О з реєстрацією у Празі. Її частка у статутному фонді – 34% (73 948 грн).

Кінцевий бенефіціарний власник – громадянин Яцківський Вадим Ігорович, відомий також як депутат Ужгородської міської ради 2010-2015 років від партії «Фронт Змін».

Співзасновниками залишилися із приблизно однаковими частками Марина Петьовка (дружина народного депутата України, члена групи «Воля народу») та Володимир Шубець (керівник цієї компанії і директор телеканалу «М-студіо»).

«Закарпаття-FM» функціонує як ТОВ «Культурно-мистецький центр «Барви». За даними Аналітичної платформи YouControl, його новими співзасновниками є та ж таки компанія СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О (частка – 34%) і громадянка Бровді Людмила Миколаївна (частка – 6%). Кінцевий  бенефіціарний власник – Вадим Яцківський, співзасновники із частками 34% та 26% - Марина Петьовка та Володимир Шубець.

Компанія СОРЕЛ КОМОДІТІС С.Р.О, за інформацією YouControl, віднедавна співзасновник (частка – 30%) і малого приватного підприємства «Версія плюс», яке функціонує як радіо «Версія-FM». Кінцевий бенефіціарний власник - Вадим Яцківський, частками володіють Марина Петьовка (30%), Володимир Шубець (10%) та керівник компанії Микола Романюк (30%).

Усі три радіостанції працюють у музично-розважальному форматі, однак у їх ефірі є і короткі інформаційні випуски, йдеться у повідомленні.

Як повідомляв «Детектор Медіа», Вадим Яцківський став і кінцевим бенефіціаром найбільшого приватного телеканалу Закарпатської області з Мукачевого - «М-студіо».

За даними Аналітичної платформи YouControl, Вадим Яцківський є співзасновником Закарпатського обласного осередку громадської організації «Фронт змін». Ця назва, як відомо, була свого часу брендом політичної сили Арсенія Яценюка. Яцківський був депутатом Ужгородської міської ради 2010-2015 років за списком партії «Народний фронт».

Фото: zakarpattyafm.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2472
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду