Агентство MediaHead залишає CMS Group  – водночас до холдингу приєднується Sigma Digital

Агентство MediaHead залишає CMS Group – водночас до холдингу приєднується Sigma Digital

2 Березня 2017
3053
2 Березня 2017
17:15

Агентство MediaHead залишає CMS Group – водночас до холдингу приєднується Sigma Digital

3053
Український рекламно-комунікаційний холдинг CMS Group оголосив, що з лютого 2017 року до медійного агентства Maxus Sigma холдингу приєдналася діджитал-команда Sigma Digital на чолі з Юрієм Блоцький, який раніше очолював агентство Advance Digital в рамках групи «АДВ Україна». Одночасно CMS Group повідомляє про вихід з холдингу агентства MediaHead.
Агентство MediaHead залишає CMS Group  – водночас до холдингу приєднується Sigma Digital
Агентство MediaHead залишає CMS Group  – водночас до холдингу приєднується Sigma Digital

Про це йдеться у повідомленні прес-служби холдингу.

Керуючий партнер CMS Group Олександр Горлов зазначив, що на ринку все більше проявляється тренд взаємної інтеграції традиційних і цифрових медіа.

«І це не тільки питання "синхронізації" каналів комунікації, а й перенесення онлайн підходів до планування традиційних ЗМІ. Наприклад, клієнти все більше цікавляться можливістю застосування CPA-моделей до ТБ-реклами. Тому, ми вирішили різко посилити Maxus Sigma, додавши до неї новий підрозділ Sigma Digital. Водночас є маса клієнтів, яким цікаві медіапланування та покупки тільки в Інтернеті. Тому Sigma Digital буде функціонувати як повноцінне самостійне медіа агентство», - сказав він.

Плани агентства Sigma Digital на найближчі півроку: привнести ще більше data в свій продукт, продовжити подальшу оцифровку досвіду команди і перетворення його в експертизу.

«Наш головний партнер в групі - агентство Maxus Sigma, і у нас є серйозні спільні плани, як з розвитку digital як частини комунікаційної стратегії клієнтів, так і по злиттю досвіду для розвитку digital як нашої спільної експертизи. Надалі ми також розраховуємо попрацювати одним фронтом з колегами по холдингу з Tabasco і Full Contact», - сказав Юрій Блоцький, мanaging рartner Sigma Digital.

Ігор Потієвський, мanaging рartner агентства MediaHead, яке залишає холдинг, зазначив що за п’ять ріків роботи агентства в холдингу CMS Group було реалізувано понад 100 складних проектів, як онлайн, так і офлайн.

«Основне завдання для агентства зараз - це подальший розвиток і розширення нашої експертизи в маркетингових комунікаціях на медіаринку. Ми наближаємося до моделі бізнесу, яка буде більше схожа на консалтинг, ніж на звичну модель діджитал-агентства», - сказав Ігор Потієвський.

Нагадаємо, за даними дослідження Інтертен Асоціації України (ІнАУ), обсяг ринку медійної інтернет-реклами України за 2016 рік склав 1784 млн. грн., що на 38% перевищує аналогічний показник 2015 року . Частка прямих продажів на цьому ринку склала 47%.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3053
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду