Власника Insider Олексія Тамразова випустили з СІЗО

Власника Insider Олексія Тамразова випустили з СІЗО

14 Серпня 2018
1213

Власника Insider Олексія Тамразова випустили з СІЗО

1213
13 серпня після внесення застави в розмірі 3 млн грн із СІЗО вийшов власник інтернет-видання Insider Олексій Тамразов, підозрюваний в спробі дачі прокурору хабара
Власника Insider Олексія Тамразова випустили з СІЗО
Власника Insider Олексія Тамразова випустили з СІЗО

Про це повідомляє Insider.

Заставу в 3 млн грн внесли друзі, повідомив виданню адвокат пана Тамразова Микола Ореховський.

За інформацією LB.ua, заставу власнику видання внесли 10 серпня.

Нагадаємо, бізнесмена Олексія Тамразова затримали 9 серпня за підозрою в спробі дати хабар у розмірі 200 тис. доларів прокурору Генеральної прокуратури Костянтину Кулику. Затриманий вважає, що його підставили.

Згодом Печерський районний суд Києва обрав Тамразову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і встановив заставу в розмірі 3 млн грн.

Зазначимо, Тамразов є зокрема власником ТОВ «Всеукраїнська медіа-група», якому належить інтернет-видання Insider.

Як повідомляв «Детектор медіа», станом на 6 лютого 2017 року в редакції оновленого після річної перерви інтернет-видання Insider працювали чотири співробітники

Раніше співзасновник видання Сергій Щербина повідомив «Детектору медіа», що Insider, як і раніше, належить ТОВ «Всеукраїнська медіа группа», власником якої є бізнесмен Олексій Тамразов. Усі майнові права на видання належать йому.

Нагадаємо, українське видання Insider, засноване восени 2013 року Олексієм Тамразовим і Сергієм Щербиною, припинило свою роботу 1 лютого 2016 року.

Фото: Insider

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1213
Читайте також
01.04.2020 10:28
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду