З «Реаліста» звільнились три редактори відділів

З «Реаліста» звільнились три редактори відділів

28 Грудня 2016
1721

З «Реаліста» звільнились три редактори відділів

1721
З інтернет-видання «Реаліст» пішли три редактори відділів: Сергій Щербина (рубрики «Політика» та «Розслідування»), Яна Сєдова («Реальність») і Дмитро Слинько («Life»). Крім того, невдовзі після призначення пішов і директор із розвитку Денис Безлюдько.
З «Реаліста» звільнились три редактори відділів
З «Реаліста» звільнились три редактори відділів

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповів головний редактор видання Сергій Лямець.

«Із Денисом Безлюдьком ми розійшлися невдовзі після початку проекту, за взаємною згодою», - зазначив він.

За його словами, Сергій Щербина пішов за власним бажанням в інший проект, однак який – головреду «Реаліста» невідомо. Замість нього рубриками «Політика» та «Розслідування» тепер керує Євген Будерацький, який до того працював в Insider (засновником видання був Сергій Щербина).

Сергій Лямець каже, що сам був ініціатором припинення співпраці з Яною Сєдовою і Дмитром Слиньком. «З Яною Сєдовою у нас були розходження виключно в робочих питаннях, хоча вона великий профі. Діма Слинько прекрасний, але в нас виходив Life для 35+, а ми націлювались на 18+», - пояснив він.

Тож тепер у «Реалісті» дві відкриті вакансії на посади керівників відділів Life і «Реальність». «Важко знайти заміну і Дімі, і Яні. Поки що завантажую себе. Цікаві хороші редактори, але я не готовий брати будь-кого, щоб закрити вакансію», - додав головред.

Усі четверо журналістів, які припинили співпрацю з «Реалістом», відмовилися коментувати «Детектору медіа» своє звільнення.

Нагадаємо, видання Realist запустилось у вересні цього року. Засновники – Сергій Лямець, який раніше очолював «Економічну правду», і Олена Громницька, у минулому прес-секретарка Леоніда Кучми, екс-головред журналу «Профиль» та екс-гендиректорка видавничого дому «Сьогодні мультимедіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду