Головред сайту Vogue.ua Наталя Васюра пішла з посади (ДОПОВНЕНО)

Головред сайту Vogue.ua Наталя Васюра пішла з посади (ДОПОВНЕНО)

26 Грудня 2016
3947
26 Грудня 2016
18:00

Головред сайту Vogue.ua Наталя Васюра пішла з посади (ДОПОВНЕНО)

3947
Відтепер головна редакторка друкованої версії проекту Ольга Сушко керуватиме і журналом, і сайтом. Наталя Васюра звільняється 29 грудня. Про це «Детектору медіа» повідомила редакція.
Головред сайту Vogue.ua Наталя Васюра пішла з посади (ДОПОВНЕНО)
Головред сайту Vogue.ua Наталя Васюра пішла з посади (ДОПОВНЕНО)

«Офіційна позиція компанії – в нас структурні зміни і теперь головний редактор журналу Ольга Сушко відповідає і за сайт», - зазначили в редакції «Vogue в Украине».

Наталя Васюра працювала на посаді головної редакторки сайту Vogue.ua 4 роки – від самого запуску проекту в Україні.

«Зараз я прийняла рішення піти з кількох причин: частково, тому що не розділяю нової редакційної політики стосовно подальшого розвитку сайту. Частково, тому що є бажання вийти за рамки формату і реалізувати якомога більше ідей. Портал Vogue.ua і соцмережі видання зараз займають дуже гарні позиції і лідирують на ринку глянцевих видань у діджитал-сфері. Сподіваюсь, команда зможе далі підтримати цей рівень», - розповіла вона в коментарі «ДМ».

Редакторка ще не готова повідомити, куди перейде працювати. «У мене є серйозні плани стосовно наступного проекту, але про них я повідомлю наступного року», - каже пані Васюра.

Пані Сушко розказала про плани редакції на 2017 рік.

«У Vogue UA разом з Наталею Васюрою я пропрацювала близько трьох років. За цей час під її керівництвом було реалізовано багато успішних проектів. У планах редакції на 2017 рік рухатися далі і розвиватися: посилити присутність в соціальних мережах, розширити власне відео виробництво і сформувати нові Діджитал-напрямки», - розказала вона.

Як писав «Детектор медіа», у вересні у Vogue змінилася головна редакторка. Замість Маши Цуканової, яка очолювала видання з моменту його старту в Україні, нею стала Ольга Сушко. У прес-релізі щодо цього зазначалося, що пані Сушко очолить редакцію журналу, сайт і буде відповідати за всі канали комунікації бренду в Україні.

Нагадаємо, українська версія глянцевого журналу Vogue «Vogue в Украине» почала випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International у жовтні 2015 року.  Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

На фото - Наталя Васюра

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду