Маша Цуканова пішла з посади редакторки українського Vogue

Маша Цуканова пішла з посади редакторки українського Vogue

5 Вересня 2016
4424
5 Вересня 2016
12:40

Маша Цуканова пішла з посади редакторки українського Vogue

4424
Ольга Сушко призначена головною редакторкою українського видання Vogue. Вона очолить редакцію журналу, сайт і буде відповідати за всі канали комунікації бренду в Україні.
Маша Цуканова пішла з посади редакторки українського Vogue
Маша Цуканова пішла з посади редакторки українського Vogue

Про це повідомляє «Медіа Група Україна».

Медіагрупа також повідомляє про звільнення колишньої редактор журналу Маші Цуканової, яка очолювала редакцію видання від моменту його старту в 2012 році.

«Ми вдячні Маші Цукановій за її досягнення, талант і за ті роки, які вона присвятила становленню бренду Vogue в Україні. Під її керівництвом журнал заслужив любов читачів, став лідером у сегменті люкс як в тиражах, так і в рекламних зборах. Крім того, український Vogue був визнаний і на світовому рівні, став авторитетним виданням на міжнародному ринку - новаторським, таким, що має свій особливий стиль. Через сторінки Vogue українська команда продемонструвала світу майстерність і талант наших дизайнерів, фотографів, моделей, творчої еліти. Нам є чим пишатися, і багато в чому це заслуга Маші Цуканової. Ми бажаємо їй успіхів на новому етапі її кар'єри», - заявив директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

Водночас Маша Цуканова не повідомляє, у який саме проект переходить з українського видання Vogue.

«Це були дуже цікаві чотири роки. Я довела, в першу чергу собі, що неможливе можливо. Я і наша команда зробили журнал такої якості, якої до нас в Україні просто не існувало. З самого початку і до цього дня ми не запозичали жодної обкладинки - все зняли самі (і взагалі на 90% український Vogue складався з власного контенту), ми зняли найзнаменитіших моделей світу, працювали з фотографами першого ешелону, ми ввели журналістику від першої особи і досліджували найскладніші теми, яких до нас український глянець побоювався. Сподіваюся, що в своїх майбутніх проектах я зможу утримати ту високу планку, яку взяла тут, в Vogue UA», - сказала  Маша Цуканова.

Ольга Сушко

Карина Добротворська, президент і редакційний директор з нових ринків і розвитку брендів Condé Nast International, який є власником франшизи журналу, заявила, що компанія пишається українським Vogue.

«У журналу є свій неповторний стиль: миттєво впізнавані обкладинки, експериментальні зйомки, інтерес до радикальних художніх експериментів, глибокае увага до текстів та деталей. З журналом готові співпрацювати кращі фотографи, стилісти і моделі світу. Маша Цуканова багато зробила для створення високої репутації журналу, дуже сподіваюся, що ми продовжимо з нею співпрацювати як з блискучим автором. Завдання, яке поставлено перед новим головним редактором Ольгою Сушко на нинішньому витку, - зробити Vogue лідером в онлайн-просторі. Ми впевнені, що Ольга з цим завданням відмінно впорається», - заявила вона.

Нагадаємо, українська версія глянцевого журналу Vogue «Vogue в Украине» почала випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International у жовтні 2015 року.  Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

Варто зазначити, що «Vogue в Украине» буде не першим активом «МГУ» у секторі друкованих ЗМІ. До складу холдингу входить видавничий дім «Сьогодні мультимедіа», який видає газету «Сегодня».

На фото угорі - Маша Цуканова

Фото: facenews.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду