«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні

«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні

5 Жовтня 2015
4266
5 Жовтня 2015
15:16

«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні

4266
«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні
«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні

Українська версія глянцевого журналу Vogue - «Vogue в Украине» - буде випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International.  Про це повідомляє прес-служба «МГУ».

 

Перший спільний номер вийде у жовтні. Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

 

Варто зазначити, що «Vogue в Украине» буде не першим активом «МГУ» у секторі друкованих ЗМІ. До складу холдингу входить видавничий дім «Сьогодні мультимедіа», який видає газету «Сегодня».

 

«Сьогодні ми раді оголосити, що "Медіа Група Україна" підписала ліцензійну угоду з Condé Nast, згідно з якою ми будемо видавати журнал "Vogue в Украине". Для нас велика честь і відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні такий потужний бренд, як Vogue. Український медіаринок, як і економіка в цілому, зараз переживає дуже непрості часи. Проте ми віримо в його майбутнє, і наша інвестиція - тому пряме підтвердження», - зазначив голова наглядової ради «Медіа Група Україна» Олександр Баринов.

 

«Рішення випускати "Vogue в Украине" повністю відповідає стратегії розвитку нашого холдингу. "Медіа Група Україна" прагне бути лідером у всіх сегментах своєї присутності. Vogue - безумовний лідер свого сегменту. Ми раді, що до нас приєднується команда професіоналів, і ми прагнемо не тільки зберегти всі кращі традиції "Vogue в Украине", але й досягти значних успіхів у розвитку проекту в майбутньому. Наша компанія відповідальна в своїх рішеннях, і ми можемо запевнити читачів і рекламодавців, що забезпечимо якість, що відповідає вимогам партнера - видавництва Conde Nast», - сказав директор «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

 

«Ми раді продовженню розвитку Vogue в Україні з новим партнером, який поділяє наші цінності - прагнення до винятковості та якості, - прокоментувала Карина Добротворська, президент з розвитку нових ринків та редакційний директор Brand Development Condé Nast International. - Український ринок дуже важливий, і Vogue з моменту свого запуску істотно вплинув на розстановку сил у сегменті luxury-медіа. Разом з "Медіа Групою Україна" ми з нетерпінням очікуємо подальших успіхів бренду». 

 

«Місія Vogue - відображати в моді культуру і світ, який нас оточує, тому наша команда завжди створювала особливий журнал - журнал з українським характером, українськими героями і колоритом. Наша мета залишається незмінною - бути виданням №1 про моду і красу. Ми раді, що наш новий партнер "Медіа Група Україна" є досвідченим стратегічним інвестором на медіаринку. Впевнена, що невдовзі ми зможемо озвучити наші спільні амбітні плани розвитку проекту», - заявила головний редактор журналу «Vogue в Украине» Маша Цуканова.

 

Перше число журнал «Vogue Украина» вийшло в червні 2012 року. На той момент правами на видання володів медіахолдинг UMH Group («Український медіа холдинг») під керівництвом Бориса Ложкіна.

 

Видання стало одним з 21 міжнародних видань бренду. Vogue також виходить у США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії, Індії, Туреччини, Нідерландах та Таїланді.

 

Нагадаємо, у серпні «Детектор медіа» повідомляла інформацію з власних джерел, що тривали переговори щодо подальшої долі глянцевого журналу «Vogue Украина». Питання про видання журналу в Україні піднімалося кілька разів після продажу Борисом Ложкіним UMH Group бізнесмену Сергію Курченку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду