detector.media
26.12.2016 18:00
Головред сайту Vogue.ua Наталя Васюра пішла з посади (ДОПОВНЕНО)
Головред сайту Vogue.ua Наталя Васюра пішла з посади (ДОПОВНЕНО)
Відтепер головна редакторка друкованої версії проекту Ольга Сушко керуватиме і журналом, і сайтом. Наталя Васюра звільняється 29 грудня. Про це «Детектору медіа» повідомила редакція.

«Офіційна позиція компанії – в нас структурні зміни і теперь головний редактор журналу Ольга Сушко відповідає і за сайт», - зазначили в редакції «Vogue в Украине».

Наталя Васюра працювала на посаді головної редакторки сайту Vogue.ua 4 роки – від самого запуску проекту в Україні.

«Зараз я прийняла рішення піти з кількох причин: частково, тому що не розділяю нової редакційної політики стосовно подальшого розвитку сайту. Частково, тому що є бажання вийти за рамки формату і реалізувати якомога більше ідей. Портал Vogue.ua і соцмережі видання зараз займають дуже гарні позиції і лідирують на ринку глянцевих видань у діджитал-сфері. Сподіваюсь, команда зможе далі підтримати цей рівень», - розповіла вона в коментарі «ДМ».

Редакторка ще не готова повідомити, куди перейде працювати. «У мене є серйозні плани стосовно наступного проекту, але про них я повідомлю наступного року», - каже пані Васюра.

Пані Сушко розказала про плани редакції на 2017 рік.

«У Vogue UA разом з Наталею Васюрою я пропрацювала близько трьох років. За цей час під її керівництвом було реалізовано багато успішних проектів. У планах редакції на 2017 рік рухатися далі і розвиватися: посилити присутність в соціальних мережах, розширити власне відео виробництво і сформувати нові Діджитал-напрямки», - розказала вона.

Як писав «Детектор медіа», у вересні у Vogue змінилася головна редакторка. Замість Маши Цуканової, яка очолювала видання з моменту його старту в Україні, нею стала Ольга Сушко. У прес-релізі щодо цього зазначалося, що пані Сушко очолить редакцію журналу, сайт і буде відповідати за всі канали комунікації бренду в Україні.

Нагадаємо, українська версія глянцевого журналу Vogue «Vogue в Украине» почала випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International у жовтні 2015 року.  Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

На фото - Наталя Васюра

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY