Продюсери «Сторожової застави» шукають для продакт плейсменту виробника смартфонів

Продюсери «Сторожової застави» шукають для продакт плейсменту виробника смартфонів

21 Вересня 2016
2415
21 Вересня 2016
20:12

Продюсери «Сторожової застави» шукають для продакт плейсменту виробника смартфонів

2415
Компанія Film.ua Group, яка разом із Новим каналом продюсує перше українське фентезі про супергероїв «Сторожова застава», шукає для продакт плейсменту в фільмі бренди з категорій FMCG, IT/телеком і, зокрема, бренд смартфонів. Про це розказала директор з PR та маркетингу Film.ua Group Поліна Толмачова під час свого виступу в секції «Сторітеллінг та брендований контент» в рамках Kiev Media Week 20 вересня
Продюсери «Сторожової застави» шукають для продакт плейсменту виробника смартфонів
Продюсери «Сторожової застави» шукають для продакт плейсменту виробника смартфонів

«Ми розраховуємо, що Сторожова застава” збере близько 300 тис. глядачів тільки в кінотеатрах. Крім того, ми домовилися з групою StarLightMedia про те, що вона демонструватиме “Сторожову заставу” в прайм-таймі Нового каналу, завдяки чому її побачать біля 6 млн глядачів цього мовника (ми думаємо, що показники перегляду фільму перевищать середню частку каналу).

Ми розробили масштабну комунікаційну кампанію з просування фільму. І пропонуємо брендам взяти в ній участь. Фактично, це фільм про мобільний телефон (за твердженням Film.ua Group, у фільмі можна розмістити до десяти сцен із використанням смартфону. – ДМ). Ми можемо вставити логотип партнера в кінотеатральний трейлер. А щоб до нас прийшли ці 300 тис. глядачів, ми маємо зробити промокампанію на 360⁰ з охопленням не менше 15 млн. У нас будуть івенти і BTL, тому що прем’єра – це завжди івенти. Також ми знімаємо бекстейдж. Навіть на Kiev Media Week встановлені дві VR-зони, де ми в співробітництві з Samsung показуємо усім бажаючим, як знімалася “Сторожова застава”, в форматі 360⁰», - повідомила Поліна Толмачова.

Також Film.ua Group в рамках промокампанії фільму розробила гру «Сторожова застава: оборона» для смартфонів, створену з використанням VR-технологій. Поки що вона доступна лише для смартфонів на базі Android.

Нагадаємо, у липні Film.ua повідомила про завершення зйомок фільму «Сторожова застава», знятого за мотивами однойменної книги українського письменника Володимира Рутківського. Проект передбачає створення повнометражної картини тривалістю 110 хвилин, а також міні-серіалу, який складатиметься з 4 серій по 44 хвилини кожна. Бюджет картини – $3 млн, дата виходу в прокат – 22 грудня 2016 року, дата ТБ-показу – весна 2017 року. Дистриб’ютор в Україні – B&H Film Distribution.

Новий канал, який спочатку був заявлений як медіапартнер фільму, 2 вересня оголосив про зміну свого статусу на співпродюсера.

Film.ua Group також раніше повідомляла про продаж прав на показ «Сторожової застави» до Японії.

У березні представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором Visicom Surya Gemilang – на території В'єтнаму і Малайзії.

Фото - comiccon.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2415
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду